Appartement te Estepona

Te Koop - , Estepona

Ref: 2418

€ 885 000

Vorige
Volgende
Prachtig modern appartement op de begane grond in de prestigieuze Gouden Driehoek in Estepona

Prachtig modern appartement op de begane grond in de prestigieuze Gouden Driehoek in Estepona

HIGHLIGHTS
Dit moderne appartement op de eerste verdieping, waarvan de oplevering gepland staat voor eind 2026, zal zich onderscheiden door zijn verfijnde en duurzame ontwerp. Strategisch gelegen in het hart van Estepona's Gouden Driehoek, bekend om enkele van de meest exclusieve eigendommen in Spanje, zal het worden omgeven door weelderige groene ruimten, golfbanen zoals Atalaya, Los Flamingos en El Paraiso, evenals sport-en gezondheidscentra.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
Het zal deel uitmaken van een omheinde gemeenschap die uitzonderlijke faciliteiten zal bieden, zoals een buitenzwembad, een volledige sociale club en een co-working ruimte. Daarnaast zal het beschikken over eersteklas faciliteiten zoals een sauna, hammam, fitnessruimte en een verwarmd binnenzwembad. Er komt ook een luxe spa en een kinderspeelruimte, zodat het hele gezin kan genieten van een holistische en bevredigende omgeving.

EXTERIEUR
Met een tuin van ongeveer 54 vierkante meter heb je ruimte om te genieten van momenten van ontspanning. De geselecteerde buitenmaterialen zijn van de hoogste kwaliteit, met de nadruk op het gebruik van eersteklas aluminium en PVC, wat zorgt voor optimaal thermisch en akoestisch comfort. De gemeenschappelijke garage heeft een sluitsysteem dat wordt beheerd via een smartphone. Bovendien worden er vooraf stopcontacten geïnstalleerd voor het opladen van elektrische voertuigen en fotovoltaïsche panelen om het elektriciteitsverbruik te verminderen.

INTERIEUR
De residentie zal ruime interieurs bieden met een lichte woonkamer op verschillende niveaus, versterkt door LED-verlichting. De keuken is volledig ingericht met een extra plat werkblad en uitgerust met een inductiekookplaat, een gecombineerde oven en magnetron, een vaatwasser en een geïntegreerde koelkast. De badkamers hebben de keuze uit een bad of douche en zijn uitgerust met vloerverwarming voor optimale airconditioning.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2418.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
197 m²
Terras
56 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!