Stadswoning te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2419

€ 827 000

Vorige
Volgende
Charmant halfvrijstaand huis in bajo Limonar, Málaga

Charmant halfvrijstaand huis in bajo Limonar, Málaga

HIGHLIGHTS
Geniet van het wonen in het prestigieuze woongebied El Limonar met deze exclusieve twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers. Een deel van het huis is gerenoveerd en is uitgerust met individuele airconditioning voor elke verdieping en eigen zonnepanelen, wat maximaal comfort biedt in een moderne en elegante omgeving. De toplocatie stelt je in staat om te genieten van het bruisende culturele en gastronomische leven van de stad.

DE WONING PRESENTEREN
Het huis is verdeeld over drie verdiepingen en beschikt over een gerenoveerde keuken en terras, evenals een eigen garage en buitenwasruimte. Het is slechts 6 minuten lopen van de zee en zeer dicht bij het pittoreske gebied van Pedregalejo, dat vol staat met restaurants die traditionele lokale gerechten aanbieden. De gemeenschap biedt een waterreservoir om het opgevangen water in de gemeenschappelijke ruimtes te gebruiken.

EXTERIEUR
De goed onderhouden gemeenschappelijke buitenruimtes bieden ruime tuinen en een prachtig gemeenschappelijk zwembad. Daarnaast is er een gebied waar de privé-wasfaciliteiten zich bevinden, die kunnen worden afgesloten om deel uit te maken van het huis. De ligging van het huis is onverslaanbaar, gelegen in de prestigieuze buurt van El Limonar, die de beste sportclubs en de beste privé- en internationale scholen van de stad biedt, evenals ziekenhuizen, supermarkten en een groot winkelcentrumproject in de buurt.

INTERIEUR
De interieurs zijn ruim en licht, met een smaakvol gerenoveerde keuken en terras die elke hoek verfraaien. De veelzijdige indeling maakt aanpassingen mogelijk volgens jouw behoeften: de hoofdverdieping kan worden omgevormd tot een grote open ruimte, terwijl de andere twee verdiepingen privégebieden voor slaapkamers blijven. Dit is ongetwijfeld een perfect huis en gebied voor gezinnen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1993
Bewoonbare oppervlakte
187 m²
Terras
20 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!