Villa te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2421

€ 3 750 000

Vorige
Volgende
Luxe villa met hotelservices en veiligheid in El Higuerón, Fuengirola

Luxe villa met hotelservices en veiligheid in El Higuerón, Fuengirola

HIGHLIGHTS
Deze prachtige vrijstaande villa van drie verdiepingen onderscheidt zich door zijn uitstekende kwaliteiten en prestigieuze ligging in de urbanisatie Higueron, binnen een complex dat de maximale expressie van luxe vertegenwoordigt. Dit exclusieve woonproject garandeert een rendement op investering van 5% per jaar gedurende de eerste 3 jaar. Bovendien kunnen klanten genieten van alle exclusieve diensten van het Higuerón Hotel 5*. Het Higuerón complex beschikt ook over de Higuerón Beach Club, de Higuerón Sport Club en de Higuerón Spa.
Om de voorzieningen compleet te maken, biedt het complex haar eigenaren huishoudelijke en onderhoudsdiensten, evenals een 24-uurs conciërgedienst.

INTRODUCTIE VAN HET PAND
De prachtige villa, verdeeld over drie verdiepingen, biedt uitzicht op zee, bioscoopzaal, wijnkelder, wasruimte, berging, garage van 100 meter, sauna en jacuzzi. Bovendien is de locatie onovertroffen, in een van de veiligste omheinde urbanisaties aan de Costa del Sol, vlakbij Malaga en Benalmadena en Fuengirola. Deze urbanisatie garandeert ook rust, want het ligt op een heuvel, maar op korte afstand van de zee.

EXTERIEUR
Deze luxe woning maakt deel uit van een exclusief project dat 17 appartementen, 9 penthouses en 6 villa's van twee en drie verdiepingen omvat. Het pand ligt op een bevoorrechte locatie, biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en wordt omringd door weelderige inheemse vegetatie. Het moderne ontwerp van het gebouw onderscheidt zich door de toewijding aan energiebesparing, de integratie van zeer efficiënte technologieën en materialen om de impact op het milieu te minimaliseren en het comfort van de bewoners te maximaliseren.

INTERIEUR
De villa biedt uitstekende kwaliteiten met gerenommeerde merken. De keuken is van Zampieri met Bosch apparatuur, de badkamers van Kaldewei, Duravit en Hansgrohe en de vloeren en wandtegels van Porcelanosa. Verdeeld over 4 slaapkamers en 4 badkamers, waarvan twee en suite, biedt de woning een prachtige kleedkamer in de hoofdslaapkamer en nog een buiten de slaapkamers, om orde en organisatie in de woning te garanderen. De woning zorgt ook voor energiebesparing en helderheid dankzij de grote glazen ramen.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computer gegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
630 m²
Terras
94 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!