Appartement te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2427

€ 1 300 000

Vorige
Volgende
Appartement in een gerenoveerd statig herenhuis in Limonar, Málaga

Appartement in een gerenoveerd statig herenhuis in Limonar, Málaga

HIGHLIGHTS
Exclusief appartement in een oud herenhuis dat aan de buitenkant is gerenoveerd met behoud van de architectonische waarde. Het interieur is volledig nieuw met uitstekende kwaliteiten en modern comfort. Inclusief gemeenschappelijk zwembad en mogelijkheid tot parkeerplaats met extra kosten. Onverslaanbare locatie in El Limonar, dicht bij de school van El Limonar, een kleuterschool en het gezondheidscentrum.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
De woning, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, heeft twee slaapkamers en twee badkamers, waaronder een en-suite badkamer in de hoofdslaapkamer. De locatie is uitzonderlijk, in de prestigieuze wijk Limonar, beroemd om zijn statige herenhuizen van grote architectonische waarde. Het ligt ook dicht bij de enige stedelijke golfbaan van Malaga, evenals verschillende sportcomplexen en gerenommeerde particuliere en internationale scholen.

EXTERIEUR
De flat bevindt zich in een charmant klassiek gebouw, nu verdeeld in slechts 7 exclusieve appartementen. De gemeenschappelijke ruimtes van het complex bestaan uit een gemeenschappelijk zwembad met een solarium. Elke flat heeft terrassen die ideaal zijn om te genieten van het heerlijke mediterrane klimaat. In de omgeving, op slechts een paar minuten rijden, vind je de enige stedelijke golfbaan van de stad, en omringd door verschillende sportcomplexen, privéziekenhuizen en prestigieuze internationale scholen.

INTERIEUR
Het interieur van de woning straalt smaak en comfort uit, omdat er materialen van hoge kwaliteit zijn gebruikt. De grote ramen garanderen een natuurlijke lichtinval in het huis. De porcellanato vloertegels die hout imiteren vormen een eenheid in het hele huis. Voor de trap en de ingangen zijn natuurstenen vloeren gebruikt. De slaapkamers hebben compacte modulaire kasten met dezelfde afwerking als de rest van het houtwerk.
dezelfde afwerking als de rest van het schrijnwerk binnen. De keuken heeft keramische tegels aan de voorkant van het werkblad.

Neem contact met ons op voor meer typen woningen in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, een voorbeeld van de gebruikte kwaliteiten, en komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
140 m²
Terras
12 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!