Penthouse te Estepona

Te Koop - , 29680 Estepona

Ref: 2428

€ 739 000

Vorige
Volgende
Spectaculair uitzicht en directe toegang tot het strand vanaf dit duplex penthouse in Estepona

Spectaculair uitzicht en directe toegang tot het strand vanaf dit duplex penthouse in Estepona

HIGHLIGHTS.
Wij presenteren dit prachtige duplex penthouse, onlangs gerenoveerd en gelegen aan het strand. Gelegen op de negende verdieping, biedt het een ongeëvenaard panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de kustlijn. We houden van de directe toegang tot het strand.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Vanuit het appartement loop je zo naar het centrum van Estepona en de prachtige haven. Het heeft daarom een bevoorrechte locatie binnen de kustlijn van Estepona. Natuurlijk ligt het op korte rijafstand van andere belangrijke gebieden aan de Costa del Sol, zoals Puerto Banus, Puente Romano of Marbella-stad.

EXTERIEUR.
De woning ligt in een gemeenschap met zwembad en prachtige tuinen, evenals een tennisbaan en barbecue. De parkeerplaatsen zijn gemeenschappelijk en heeft een eigen plek voor de prijs van 15.000 € (niet inbegrepen in de prijs). We benadrukken de directe toegang tot het strand en de boulevard van Estepona.

INTERIEUR.
Het biedt een ruime woonkamer met open keuken volledig uitgerust met Bosch apparatuur. Het heeft directe toegang tot een groot terras, zowel overdekt als open, met een prachtig uitzicht. Het heeft ook een gastentoilet. De hoofdslaapkamer heeft een eigen badkamer en een kleedkamer. Er zijn nog twee slaapkamers die een badkamer delen, evenals een wasruimte en een berging. De woning wordt gemeubileerd opgeleverd.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2428.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bewoonbare oppervlakte
151 m²
Terras
39 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!