Villa te Marbella

Te Koop - , 29604 Marbella

Ref: 2430

€ 4 950 000

Vorige
Volgende
Prachtige moderne villa vlakbij zee met uitzicht op zee in Marbella Oost

Prachtige moderne villa vlakbij zee met uitzicht op zee in Marbella Oost

HIGHLIGHTS.
We presenteren deze moderne villa, ontworpen door de bekende architect Carlos Lamas en bekroond met een vermelding in de European Property Award 2016-2017. Gelegen in de prestigieuze wijk Marbesa, in Marbella Oost, ligt de villa op slechts een korte wandeling van het strand en in de nabijheid van het centrum van Marbella. Deze woning is strategisch gelegen om zowel comfort als rust te bieden, en biedt een prachtig uitzicht op zee en de bergen.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Marbella East is een waar paradijs om ontdekt te worden. Dit gebied is perfect voor diegenen die de echte mediterrane essentie van de Costa del Sol willen ervaren, zonder de verbindingen met de belangrijkste steden in de buurt te missen. Het is bijvoorbeeld maar 5 minuten van het centrum van Marbella en 45 minuten van Malaga International Airport.

EXTERIEUR.
Het verwarmde buitenzwembad, met een lengte van 14 meter, is ideaal om het hele jaar door van te genieten. Op de ruime terrassen kun je al fresco dineren en in stijl ontspannen. Naadloze overgangen tussen binnen en buiten worden vergemakkelijkt door een gemakkelijke toegang tot het terras op de eerste verdieping. Het dakterras heeft een hoogwaardige jacuzzi, een comfortabele zithoek en een bar, waar je kunt genieten van betoverende zonsondergangen met uitzicht op zee.

INTERIEUR.
De villa heeft een dubbelhoge woonkamer, verlicht door ramen op twee verdiepingen die een adembenemend uitzicht bieden op de zorgvuldig onderhouden tuin. Het interieur weerspiegelt minutieuze aandacht voor detail, van de natuurstenen muren tot de ultramoderne keuken, uitgerust met moderne apparatuur en een strak eiland. Een eigen fitnessruimte met uitzicht op de tuin verbetert het welzijn van de bewoners en zorgt ervoor dat elke training een bron van inspiratie is.

Het pand is uitgerust met smart home-technologie, waaronder een Lutron HomeAutomation-systeem, Sonos-audiosystemen voor meerdere kamers en zonnepanelen, die duurzaamheid en het gebruik van hernieuwbare energie bevorderen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2430.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2016
Perceelopp.
1350 m²
Bewoonbare oppervlakte
329 m²
Aantal toiletten
1
Terras
162 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!