Penthouse te Marbella

Te Koop - , 29603 Marbella

Ref: 2436

€ 4 995 000

Vorige
Volgende
Uitzonderlijk duplex penthouse met directe toegang tot het strand en panoramisch zeezicht in Rio Real, Marbella Oost

Uitzonderlijk duplex penthouse met directe toegang tot het strand en panoramisch zeezicht in Rio Real, Marbella Oost

HIGHLIGHTS.
Schitterend duplex penthouse, onlangs gerenoveerd, gelegen in de prestigieuze gemeenschap Rio Real Playa, in Marbella Oost. Deze eigendom biedt directe toegang tot één van de mooiste stranden van Marbella, alsook adembenemend panoramisch zicht op de baai en Afrika. Bovendien is het een korte en aangename wandeling langs het kustpad naar het centrum van Marbella. De omheinde gemeenschap, met 24-uurs beveiliging, biedt een ideale omgeving voor zowel ontspanning als comfort.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
De zanderige kustlijn is de thuisbasis van de Trocadero Arena Beach Club, die een uitstekend gastronomisch aanbod biedt in een onvergelijkbare omgeving. Dit strand, dat wordt gekenmerkt door zijn zachte, gouden zand, ligt ten oosten van Marbella. Rio Real ligt op een bevoorrechte locatie, vlakbij verschillende stranden, professionele diensten, restaurants en winkels, zoals het winkelcentrum La Cañada, luxe boetieks in Puerto Banus en het warenhuis El Corte Ingles. Elegante villa's en exclusieve wooncomplexen met hoogwaardige appartementen en penthouses bieden bewoners privacy en veiligheid in een natuurlijke omgeving. Dit alles op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Marbella.

EXTERIEUR.
De Rio Real Playa gemeenschap verbetert de kwaliteit van leven voor haar bewoners aanzienlijk door het aanbieden van twee gemeenschappelijke zwembaden, waarvan een verwarmd, en zorgvuldig onderhouden tuinen. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid voor bezoekers en gasten. De elegante villa's en exclusieve omheinde complexen, waaronder hoogwaardige appartementen en penthouses, garanderen privacy en veiligheid in een natuurlijke omgeving, op slechts vijf minuten rijden van het centrum van Marbella.

INTERIEUR.
Deze woning is volledig gerenoveerd met materialen van de hoogste kwaliteit en heeft directe toegang tot de lift. De hoofdverdieping heeft een open ontwerp dat perfect harmonieert met de eetkamer, woonkamer en een moderne keuken, die uitkomt op een spectaculair terras met vrij frontaal zeezicht. Op dezelfde verdieping bevinden zich drie slaapkamers met eigen badkamer.

De bovenste verdieping is gewijd aan de hoofdslaapkamer, een luxueus toevluchtsoord met hoge plafonds, inclusief twee badkamers (een voor hem en een voor haar), een ruime kleedkamer, een sauna en een privéterras met adembenemend uitzicht en een rustige ambiance. Het penthouse is uitgerust met tal van luxe voorzieningen, waaronder twee elektrische open haarden, vloerverwarming, een ultramodern Bang & Olufsen-geluidssysteem, op maat gemaakte kasten en een tweede servicekeuken. Bij de woning horen ook een parkeerplaats en een berging.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2436.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bewoonbare oppervlakte
206 m²
Terras
56 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!