Penthouse te Madrid

Te Koop - , Madrid

Ref: 2440

€ 1 150 000

Vorige
Volgende
Prachtig gloednieuw gerenoveerd penthouse in de wijk Salamanca, Madrid

Prachtig gloednieuw gerenoveerd penthouse in de wijk Salamanca, Madrid

HIGHLIGHTS
Dit penthouse van 102 m², gelegen in de prestigieuze wijk Lista, in de wijk Salamanca, vertegenwoordigt een uitzonderlijke investeringsopportuniteit in vastgoed. Gelegen aan de Calle Maldonado, in een levendige en dynamische wijk, geniet de woning van een bevoorrechte locatie, omgeven door diensten en voorzieningen, met uitstekende vervoersverbindingen. Het pand, gebouwd in 1953, verkeert in goede staat en heeft een conciërge, wat meer veiligheid en comfort biedt. Het gebouw heeft een conciërge die in hetzelfde gebouw woont.

KENNISMAKING MET HET PAND
Het penthouse ligt op het noorden en heeft twee slaapkamers en twee badkamers, evenals een terras. De woning is gelegen in een gebied waar veel vraag naar is en de verkoopwaarde hoog is, waardoor een aanzienlijk rendement op de investering wordt gegarandeerd. De nabijheid van parken, luxe winkels, restaurants en kunstgalerieën trekt een vermogende klantenkring aan, wat nog meer waarde toevoegt aan dit exclusieve pand.


EXTERIEUR
Het penthouse bevindt zich in een klassiek gebouw in de wijk Salamanca, ontworpen door de markies van Salamanca tijdens het bewind van Isabel II. Deze luxe woonwijk trok de aristocratie en adel van Madrid aan met zijn majestueuze gebouwen en brede lanen. Calle Maldonado, in de wijk Lista, weerspiegelt de elegantie, geschiedenis en moderniteit van de wijk, omringd door luxe winkels, restaurants voor fijnproevers, kunstgalerieën en goed verbonden met het openbaar vervoer, waardoor dit gebied een ideale plek is om te wonen of te investeren.

INTERIEUR
Binnen is het penthouse volledig gerenoveerd, gloednieuw en gemeubileerd. De comfortabele indeling bestaat uit een woonkamer, eetkamer, open keuken, terras met veel lichtinval, twee slaapkamers (de grootste met eigen badkamer) en een tweede complete badkamer. De woning heeft ook individuele verwarming.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2440.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1953
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!