Penthouse te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 2441

€ 2 050 000

Vorige
Volgende
Elegant penthouse nabij het strand, Mijas Costa

Elegant penthouse nabij het strand, Mijas Costa

HIGHLIGHTS
Dankzij de verhoogde ligging kun je genieten van het uitzicht op de horizon van de Middellandse Zee, met adembenemende panoramische vergezichten. Deze locatie combineert perfect de rust van het kustleven met de moderne gemakken van een exclusieve gemeenschap. Neem een verfrissende duik in het zwembad met uitzicht op zee en ontspan in de rustige gemeenschappelijke ruimtes.
Andere kenmerken die dit prachtige penthouse onderscheiden, zijn het uitzonderlijke ontwerp van het gebouw, zorgvuldig geplande gemeenschappelijke ruimtes, hoogwaardige afwerkingen en een onovertroffen locatie. Met alle commerciële voorzieningen op loopafstand, evenals scholen en snelle toegang tot de snelweg, biedt deze residentiële enclave de perfecte combinatie van gemak en exclusieve levensstijl.

DE WONING PRESENTEREN
Het penthouse is ontworpen om een ontspannen en welvarende levensstijl te garanderen, typisch voor Andalusië. De gemeenschappelijke ruimtes omvatten een gemeenschappelijk zwembad met solarium, weelderige tuinen, een fitnessruimte en een spa, evenals een multifunctionele ruimte die ideaal is voor evenementen en co-working. Het beschikt ook over een garage en opslagruimte, essentieel voor jouw gemak. Om het interieurcomfort te waarborgen, zijn de woningen uitgerust met een domoticasysteem, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en gerenommeerde merken.
De locatie is onovertroffen, naast het winkelcentrum Miramar, wat de nabijheid van bars, restaurants en modewinkels garandeert, met snelle toegang tot de snelweg om Marbella, de luchthaven, het treinstation of het stadscentrum in slechts enkele minuten te bereiken.

EXTERIEUR
Het gebouw, met weinig verdiepingen en grote stijl, is ontworpen door de architecten Maiz & Diaz, die elk detail zorgvuldig hebben verzorgd, en een perfecte fusie van elegantie en moderniteit hebben bereikt. De gemeenschappelijke ruimtes, versierd met bomen en bloemen volgens het project van de Vrienden van de Botanische Tuin Vereniging van Málaga, voegen een natuurlijke en mooie touch toe aan de omgeving. Bovendien beschikt het gebouw over een innovatief irrigatiesysteem voor regenwaterrecuperatie in de gemeenschappelijke ruimtes, waardoor duurzaamheid en hulpbronnenbesparing worden bevorderd. De woning biedt bijna 200 vierkante meter terras om te genieten van het prachtige klimaat van deze regio in Spanje.

INTERIEUR
Onder de opvallende kenmerken van dit spectaculaire penthouse bevindt zich een geavanceerd ventilatie- en luchtvernieuwingssysteem in volledige overeenstemming met de DB-HS technische code, wat een gezond en fris binnenklimaat garandeert. De klimaatregeling, geleverd door een aerothermisch systeem, garandeert efficiëntie en duurzaamheid, met de mogelijkheid om de temperatuur individueel te regelen in elke kamer, gebruikmakend van gerenommeerde merken zoals Daikin en Mitsubishi. De warmwatervoorziening profiteert ook van aerothermische energie, wat continu en efficiënt comfort garandeert. Bovendien zorgt de vloerverwarming, met PVC-buizen die warm water uit het aerothermische systeem transporteren, voor een gelijkmatige warmteverdeling door de gehele woonruimte. Het domoticasysteem voor de bediening van verlichting en airconditioning voegt een extra niveau van comfort en ontspanning toe voor de eigenaren.

Aarzel niet om ons te raadplegen over de verschillende woningtypes die beschikbaar zijn in dezelfde promotie.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, maar door de computer gegenereerde renders, die de gebruikte kwaliteiten in het project illustreren en niet volledig overeenkomen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
172 m²
Aantal toiletten
1
Terras
188 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!