Villa te Marbella

Te Koop - , Marbella

Ref: 2450

€ 4 500 000

Vorige
Volgende
Geraffineerde nieuwbouwvilla in de exclusieve wijk Rocio de Nagüelles, Marbella Golden Mile

Geraffineerde nieuwbouwvilla in de exclusieve wijk Rocio de Nagüelles, Marbella Golden Mile

HIGHLIGHTS.
Deze prachtige nieuwbouwvilla is gelegen in de exclusieve wijk Rocío de Nagüeles en onderscheidt zich door zijn bijzondere karakter. Ontworpen volgens een concept van eenvoudige en zuivere lijnen, geniet het van overvloedige helderheid, een combinatie van edele materialen met glas. Het is gelegen in een zeer rustige en privéwijk, maar ook op slechts een paar minuten afstand van het centrum van Marbella en andere bezienswaardigheden.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Gelegen op een groot perceel, biedt deze woning een gevoel van afzondering en rust, terwijl het slechts enkele minuten verwijderd is van Marbella's oude centrum. Ook het prestigieuze Puerto Banús ligt op slechts vijf minuten afstand en biedt gemakkelijke toegang tot alle noodzakelijke voorzieningen en diensten. Nabijgelegen attracties zijn onder andere exclusieve Blauwe Vlag-stranden, beroemde beachclubs, iconische vijfsterrenhotels, gerenommeerde golfbanen en nog veel meer.


EXTERIEUR.
Het huis wordt omringd door palmbomen en pijnbomen en ligt aan een doodlopende weg, waardoor het veel privacy en veiligheid biedt. In het gebied naast het overloopzwembad vind je een barbecue en een buitenkeuken, evenals een nat solariumgedeelte. Verder heeft de woning een afgesloten privégarage die plaats biedt aan drie auto's.

INTERIEUR.
Deze woning op het zuiden valt op door de overvloed aan natuurlijk licht en het eigentijdse ontwerp. Het huis wordt gekenmerkt door eenvoudige en pure lijnen, de integratie van binnen en buiten en het gebruik van hoogwaardige materialen. Dankzij de grote ramen en glazen balustrades kun je vanuit elk punt van het huis genieten van de omgeving, waardoor het hele jaar door een bevoorrecht toevluchtsoord wordt gecreëerd.

Het souterrain heeft een overvloed aan voorzieningen voor ontspanning en vermaak. De meubels en tapijten zijn van gerenommeerde Italiaanse merken als Bonaldo, Ditre en Talenti.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2450.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 6 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
1050 m²
Bewoonbare oppervlakte
813 m²
Terras
496 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!