Villa te Almuñecar

Te Koop - , Almuñecar

Ref: 2451

€ 1 900 000

Vorige
Volgende
Fascinerende villa met conciërge en strandclub in Almuñécar, Granada

Fascinerende villa met conciërge en strandclub in Almuñécar, Granada

HIGHLIGHTS
Met indrukwekkend uitzicht op het zuiden en zuidoosten, is deze prachtige villa gelegen in het centrum van het complex, wat zorgt voor uitzonderlijke zonneschijn en uitzicht. Grote verwarmde infinity pool, ruime terrassen, tuin en een ruime solarium op de bovenverdieping, samen met 5 slaapkamers met eigen badkamers. De eigenaren genieten van een conciërge- en onderhoudsdienst die 7 dagen per week beschikbaar is, evenals een professionele verhuurdienst met de optie van gegarandeerde of niet-gegarandeerde inkomsten. Daarnaast kunnen ze genieten van tochten op een nieuwe 3-voet catamaran, exclusief voor de 15 eigenaren. Deze catamaran kan privé gereserveerd worden, met een ervaren schipper aan boord, voor maximaal 12 volledige dagen per jaar (of 24 halve dagen).

DE WONING PRESENTEREN
De vrijstaande villa beschikt over een privé infinity pool op het hoofdterras, een solarium op het dak en een garage. De keuken en de badkamers zijn volledig uitgerust met hoogwaardige materialen en topmerken. De eigenaar kan de villa personaliseren met opties zoals glazen afschermingen op de terrassen, bioklimatische pergola's en verwarming en afdekkingen voor het zwembad. Bovendien kan de kelder worden omgebouwd tot een gepersonaliseerde ontspanningsruimte, met keuze uit een bar, een privébioscoop, een fitnessruimte, een sauna of een wijnkelder. De ontwikkelaar biedt ook de optie om de woning volledig gemeubileerd op te leveren voor een meerprijs van 152.000€.

EXTERIEUR
Deze nieuwe urbanisatie in Almuñécar valt op door zijn inzet voor duurzaamheid dankzij de installatie van fotovoltaïsche panelen. Bovendien is het ontworpen door Fernando Pérez del Pulgar, de modieuze architect aan de Costa del Sol. Dit luxe stedelijke complex aan de Costa Tropical van Granada presenteert een moderne architectuur met hoogwaardige afwerkingen en bijzondere aandacht voor details. Het biedt panoramisch uitzicht van 180º op de Costa Tropical en ligt op korte afstand van het strand, restaurants, strandbars, winkels en andere voorzieningen. Het residentiële complex bestaat uit 7 vrijstaande villa's en 8 geschakelde villa's, waardoor het een van de meest exclusieve ontwikkelingen in de regio is.

INTERIEUR
De interieurs van de woning bieden comfort en afwerkingen van uitstekende kwaliteit, waaronder inbouw- en opbouwarmaturen in plafonds met warme verlichting, tv-aansluitingen in de woonkamer, slaapkamers en terrassen, en een vlakke monitor video-intercom van het merk Fermax op de begane grond. De badkamers zijn uitgerust met hoogwaardige producten van merken zoals Villeroy & Boch en het Italiaanse Zucchetti, evenals elektrische handdoekverwarmers. De woning beschikt ook over een hydromassage mini-pool/jacuzzi van Villeroy & Boch, geschikt voor 5-6 personen. Bovendien is er een fotovoltaïsche installatie voor eigen gebruik met aansluiting op virtuele batterijen, wat het volledige gebruik van de opgewekte energie garandeert, zelfs wanneer de woning niet bezet is.

Aarzel niet om ons te contacteren over de verschillende woningtypes die beschikbaar zijn binnen dezelfde promotie.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, maar door de computer gegenereerde weergaven die de kwaliteit van het project illustreren, en komen niet volledig overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
360 m²
Bewoonbare oppervlakte
554 m²
Terras
325 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!