Villa te San Pedro de Alcantara

Te Koop - , 29670 San Pedro de Alcantara

Ref: 2452

€ 4 750 000

Vorige
Volgende
Geraffineerde villa met elegant ontwerp vlakbij de zee, in Cortijo Blanco, Nueva Andalucia

Geraffineerde villa met elegant ontwerp vlakbij de zee, in Cortijo Blanco, Nueva Andalucia

HIGHLIGHTS.
Maak kennis met deze elegante villa, gekenmerkt door scherpe witte lijnen die de bevoorrechte locatie aan de kust weerspiegelen, dicht bij zowel het strand als de voorzieningen. Met zijn moderne architectuur en luxe afwerking zet deze nieuw gebouwde residentie een nieuwe standaard in high-end wonen. Omgeven door weelderig groen en gelegen aan een rustige straat, biedt deze woning een perfecte combinatie van exclusiviteit en sereniteit.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
San Pedro de Alcántara is een kustplaats ten westen van Marbella die traditionele charme combineert met modern comfort. De strategische ligging brengt het dicht bij Puerto Banús. Cortijo Blanco, omringd door luxe huizen, biedt toegang tot zowel het centrum van San Pedro als het strand. De gemeenschap heeft cafés, winkels, restaurants en een supermarkt. Op loopafstand van een uitgestrekt strand en een boulevard met visrestaurants biedt deze villa een unieke kans om luxe op zijn best te ervaren.

EXTERIEUR.
Het dakterras is een onderscheidend kenmerk van de levensstijl van de villa, en zet een hoge standaard voor dagen en avonden in de jacuzzi, lounge en eethoek, geserveerd door een bar en professionele buitenkeuken, allemaal omlijst door de prachtige achtergrond van de nabijgelegen zee.

INTERIEUR.
Ontworpen door de beroemde Marbella interieurontwerper Pedro Peña, zijn de hoogste normen van stijl bereikt. Bij binnenkomst in dit huis zie je overal prachtige details. De grote open leefruimte strekt zich uit van de keuken en woonkamer naar het terras en het zwembad en vormt een ruime leefomgeving. De kwaliteitsnormen van de villa worden weerspiegeld in het gebruik van edele materialen zoals hout, steen en marmer. Het biedt meubilair op maat en is duidelijk zichtbaar in de gedetailleerde maar elegante bar op maat, die een van de hoogtepunten is van de entertainmentruimte op de begane grond van de villa.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2452.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 4 badkamers
Perceelopp.
673 m²
Bewoonbare oppervlakte
491 m²
Aantal toiletten
2
Terras
191 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
4

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!