Penthouse te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2455

€ 1 250 000

Vorige
Volgende
Modern penthouse met buitenkeuken in El Higuerón, Fuengirola

Modern penthouse met buitenkeuken in El Higuerón, Fuengirola

HIGHLIGHTS
Penthouse gelegen in het gebied met de meeste privacy en grootste afstand van de andere complexen in de urbanisatie El Higuerón. Naast de beste locatie op het hoogste punt van El Higuerón, garandeert het spectaculaire panoramische uitzichten op de Middellandse Zee. De lichte penthouse bevindt zich in een klein, exclusief gesloten complex binnen de gemeenschap van Higuerón met 2 Infinity-pools, een spa, een binnenfitnessruimte en een co-working center.

INTRODUCEREN VAN DE ONROEREND GOED
De woning bestaat uit drie slaapkamers, en twee badkamers, een van hen en suite en een groot terras met een overdekt deel met buitenkeuken en een ander deel onoverdekt met solarium. Gelegen in een prestigieuze urbanisatie die alle complexen binnen het biedt, spectaculaire gemeenschappelijke ruimtes. Het is heel dicht bij de zee met de auto, ongeveer 20 minuten rijden van het vliegveld en het centrum van Malaga.

EXTERIEUR
Het gebouw waarin de penthouse zich bevindt is piramidaal, wat spectaculaire panoramische uitzichten op de zee garandeert. De urbanisatie biedt aan de complexen binnen haar terrein prachtige mediterrane tuinen en ruime groene gebieden met picknick- en ontspanningsruimtes, wandelpaden, fietspaden, hondenparken en biologische tuinen. Bovendien is het een gesloten urbanisatie met beveiliging bij de ingang en videobewaking op het gehele terrein. Er is ook een winkelcentrum met een apotheek en supermarkt, een beachclub, een spa, een sportclub en verschillende restaurants. Een hotel en een benzinestation in de nabijheid van de urbanisatie completeren het brede scala aan aangeboden diensten.

INTERIEUR
De promotie biedt een nieuw concept van efficiënte woningen met een innovatief ontwerp en een binnen-buiten projectie die contact maakt met de natuurlijke omgeving. Deze promotie besteedt veel aandacht aan detail en kwaliteit, en maakt gebruik van de meest moderne en ecologische materialen op de markt, zoals Neolith-bekledingen die zeer duurzaam, UV-bestendig en voorzien van een garantie van 25 jaar zijn. De ruimtes zijn op maat gemaakt voor de klant met tal van opties beschikbaar om een volledig gepersonaliseerd huis te creëren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer details over de verschillende woningopties die beschikbaar zijn in dezelfde promotie.

De gepubliceerde afbeeldingen zijn computergegenereerde renders en dienen om de kwaliteit van het project te illustreren; ze vertegenwoordigen niet nauwkeurig de specifieke woningen die worden aangeboden.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
147 m²
Terras
70 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!