Appartement te Benahavis

Te Koop - , 29679 Benahavis

Ref: 2458

€ 1 450 000

Vorige
Volgende
Luxe appartement in eigentijdse stijl met prachtig panoramisch uitzicht op zee in een nieuwe gesloten urbanisatie in Benahavis

Luxe appartement in eigentijdse stijl met prachtig panoramisch uitzicht op zee in een nieuwe gesloten urbanisatie in Benahavis

HIGHLIGHTS.
We presenteren dit luxe appartement op de eerste verdieping met avant-garde design, gelegen in het bevoorrechte gedeelte van het eerste blok van de urbanisatie. Dit appartement is gelegen in een exclusief resort complex in de idyllische omgeving van Benahavis. Deze woning onderscheidt zich door zijn luxueuze kenmerken, zowel binnen als buiten. Het is een woning die het verdient om persoonlijk bezocht te worden om al zijn kwaliteiten te waarderen.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
De gemeente Benahavís staat bekend als de thuishaven van enkele van Europa's meest exclusieve golfclubs en luxe resorts zoals La Zagaleta, El Madroñal, Los Flamingos, Marbella Club Golf Resort, Monte Mayor en Los Arqueros, onder andere. Bovendien biedt de nabijheid van San Pedro de Alcántara, Nueva Andalucía en het glamoureuze Puerto Banús toegang tot een grote verscheidenheid aan toprestaurants, strandclubs, uitgaansgelegenheden en designerboetieks.

Het gebouw maakt deel uit van een van de zeven boetiekcomplexen binnen de nieuwe ontwikkeling, en belooft een serene en exclusieve woonervaring, omringd door prachtige natuur en vergelijkbare luxe woningen in de omgeving.

BUITEN.
Het prominente terras te midden van weelderige tuinen met een privétuin van 126 vierkante meter is een ideale plek om te genieten van adembenemend zeezicht en spectaculaire zonsondergangen. Het resort biedt een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder tennis- en paddlebanen, een spa, een fitnessruimte, binnenzwembaden en kinderspeelplaatsen.

INTERIEUR.
Het appartement heeft verfijnde details in een eigentijdse stijl. Het decor bestaat uit elementen die elegante tinten harmoniseren, aangevuld met royale verlichting die wordt gemaximaliseerd door grote ramen en glazen deuren. Het beschikt over een grote woonkamer die uitkomt op ruime terrassen, een eetkamer grenst aan een elegante keuken uitgerust met high-end armaturen, en twee slaapkamers. Er zijn ook twee parkeerplaatsen in de garage.

Tot de extra voorzieningen behoren een Sonos Amp audiosysteem, elektrische zonneschermen, elektrische gordijnen, een netwerk/videocamerasysteem, een geïntegreerd alarmsysteem voor binnen, buiten en op het dak, en decoratieve verlichting.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2458.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
162 m²
Aantal toiletten
1
Terras
93 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!