Stadswoning te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2459

€ 661 000

Vorige
Volgende
Rijwoning met dakterras dichtbij Torreblanca-strand

Rijwoning met dakterras dichtbij Torreblanca-strand

HIGHLIGHTS
Modern villa die deel uitmaakt van een nieuw project met slechts 11 indrukwekkende twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen, gelegen in Fuengirola. Het charmante huis is verdeeld over 4 verdiepingen en biedt 3 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet, evenals een ruime kelder, privé-parking, tuin en dakterras, met meerdere terrassen om te genieten van het adembenemende uitzicht op zee.

DE WONING PRESENTEREN
De woning is uniek. Een harmonieuze mix van hedendaagse architectuur verweven met de omliggende natuur en ononderbroken zeezicht, die dagelijks een ontsnapping naar het paradijs belooft. Gelegen in een residentiële wijk van Fuengirola, biedt het een uitstekende locatie voor liefhebbers van ontspanning en het mediterrane klimaat, op slechts 5 minuten rijden van Torreblanca-strand. Het gebied biedt alle voorzieningen, met nabijgelegen supermarkten en restaurants.

EXTERIEUR
Het gebouw heeft een modern ontwerp en beschikt over een infinitypool met spectaculaire uitzichten op zee. De gemeenschappelijke ruimtes van dit nieuwe en indrukwekkende project omvatten weelderige tuinen, een zout-chloor zwembad met een overdekte chill-out zone, een sociale lounge en een fitnessruimte.

INTERIEUR
De woonkamer met dubbele hoogte strekt zich uit naar het ruime terras en de tuin. Er is een magische zwevende trap die je door de verdiepingen van dit huis leidt en een gevoel van openheid creëert, versterkt door natuurlijk hout. De volledig uitgeruste designkeuken past perfect bij de woonkamer in een open indeling. Het extra kelderniveau kan dienen als thuisbioscoop, wijnkelder, kantoor, fitnessruimte of andere mogelijke toepassingen. De hoofdslaapkamer op de bovenste verdieping beschikt over een indrukwekkende dakterraslounge en solarium, de ideale plek om te ontspannen en optimaal te genieten van het uitzicht over Fuengirola en de Middellandse Zee.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer details over de verschillende woningopties die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde afbeeldingen zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten van het project illustreren; ze vertegenwoordigen niet precies de specifieke woningen die worden aangeboden.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bewoonbare oppervlakte
156 m²
Aantal toiletten
1
Terras
64 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!