Villa te San Pedro de Alcantara

Te Koop - , 29670 San Pedro de Alcantara

Ref: 2460

€ 4 750 000

Vorige
Volgende
Eigentijdse luxe villa met prachtige afwerking dicht bij zee in Cortijo Blanco Nueva Andalucia

Eigentijdse luxe villa met prachtige afwerking dicht bij zee in Cortijo Blanco Nueva Andalucia

HIGHLIGHTS.
Deze nieuw gebouwde villa in moderne stijl is gelegen in een van de meest gevestigde woonwijken naast het strand, in Cortijo Blanco, Nueva Andalucia. Het architectonische ontwerp en de hoogwaardige afwerking zijn zowel binnen als buiten uitstekend en bieden ook uitzicht op zee vanaf de bovenste verdiepingen.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
San Pedro de Alcántara is een kustplaats ten westen van Marbella, die zijn traditionele charme combineert met moderne voorzieningen. De strategische ligging brengt het in de buurt van Puerto Banus. In het gebied Cortijo Blanco, omringd door luxe eigendommen, heb je gemakkelijk toegang tot zowel het centrum van San Pedro als het strand. Er zijn verschillende cafés, winkels, restaurants en een supermarkt. Op loopafstand van een uitgestrekt strand en een promenade met visrestaurants biedt deze villa een ongeëvenaarde kans om in de grootst mogelijke luxe te wonen.

EXTERIEUR.
Het pand wordt omringd door volgroeide tuinen en hoge bomen die het uitzicht op de oceaan vanaf de bovenste verdiepingen van het huis omlijsten. Het dakterras heeft een prachtige leefruimte met een panoramische jacuzzi, een ruime woonkamer, een eethoek en een volledig uitgeruste buitenkeuken. De lay-out en het ontwerp van dit terras zijn zorgvuldig ontworpen om maximaal comfort en luxe te bieden, zodat bewoners en hun gasten kunnen ontspannen en entertainen in een zeer verfijnde omgeving. Bovendien voegt het ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee een vleugje sereniteit en pracht toe, waardoor de ervaring naar een ongeëvenaard niveau van exclusiviteit en verfijning wordt getild.


INTERIEUR.
Het is ingericht door de prestigieuze Marbella interieurontwerper Pedro Peña en wordt gekenmerkt door de vloeiendheid tussen de kamers, het indrukwekkende zwembadterras, de ontspanningsruimtes op de eerste verdieping en het dakterras. De kwaliteit van de afwerking, zoals hardhout, steen en marmer, wordt gecombineerd in dit technologisch geavanceerde huis. Van de apparatuur tot de op maat gemaakte meubels, ze maken het onderscheid van dit huis van stijl en delicatesse.

De woonruimten op de eerste verdieping en de suites op de tweede verdieping zijn via een zwevende trap en privélift verbonden met de recreatieruimten op de benedenverdieping en het dak. De recreatieruimte binnen omvat een professionele fitnessruimte, een bar op maat met prachtige details en een prachtige ronde lounge en bioscoopruimte.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2460.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
616 m²
Bewoonbare oppervlakte
463 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!