Villa te Marbella

Te Koop - , 29602 Marbella

Ref: 2462

€ 3 475 000

Vorige
Volgende
Large classic Andalusian style villa in the heart of the Golden Mile with many possibilities.

Large classic Andalusian style villa in the heart of the Golden Mile with many possibilities.

HIGHLIGHTS.
Met genoegen presenteren wij deze prachtige villa met vijf slaapkamers, gelegen in een bevoorrechte enclave in het hart van de Golden Mile, meer bepaald in het exclusieve complex Altos de Puente Romano. Deze woning is een ideale combinatie van afzondering en comfort. Hoewel het in goede staat van onderhoud verkeert, biedt het een uitzonderlijke kans voor renovatie, waardoor het kan worden opgewaardeerd tot zijn volledige potentieel en het huis van je dromen kan worden. Geniet van een leven vol luxe en exclusiviteit aan Marbella's Golden Mile.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
Dit wooncomplex wordt alom erkend om zijn prestigieuze omgeving, die talloze voorzieningen biedt vanwege de nabijheid van de beste stranden van Marbella en de beroemde jachthaven van Puerto Banús. Het gebied is de thuisbasis van top Michelin sterren restaurants, internationale designer boetieks en een bruisend nachtleven. Supermarkten, sportfaciliteiten, wereldberoemde golfbanen, tennisclubs en de iconische luxehotels Marbella Club en Puente Romano zijn allemaal binnen handbereik van de bewoners.

EXTERIEUR.
De opmerkelijke Andalusische mediterrane stijl wordt versterkt door de weelderige subtropische vegetatie eromheen, die veiligheid en privacy biedt. Bovendien is het buitenzwembad uitgerust met een zoutwatersysteem. Geniet van gedeeltelijk uitzicht op zee vanaf het ruime terras, ideaal om te ontspannen en buiten te entertainen, evenals uitzicht op de emblematische La Concha berg.

INTERIEUR.
Het pand heeft ruime kamers verdeeld over vijf verdiepingen, waaronder een kelder die bereikbaar is met een privélift. Een elegante hal leidt naar een woonkamer met marmeren open haard en toegang tot de tuin, evenals een aparte eetkamer, een volledig ingerichte keuken met ontbijthoek en een gastentoilet. De halve kelder, bereikbaar via een smeedijzeren hek en een marmeren trap, bevat een garage, machinekamer, berging, wasruimte, personeelsflat, speelkamer met biljart en televisie, wijnkelder, verwarmd binnenzwembad, Turks bad, sauna en hydromassagedouche.

De villa heeft thermische isolatie en waterdichting, travertijnen badkamers, Climalit veiligheidsramen met dubbele beglazing en een geavanceerd domotica-systeem.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2462.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bouwjaar
2003
Perceelopp.
1107 m²
Bewoonbare oppervlakte
842 m²
Aantal toiletten
2
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!