Stadswoning te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 2464

€ 749 000

Vorige
Volgende
Frontline golf townhouse in gated community in het hart van Nueva Andalucia

Frontline golf townhouse in gated community in het hart van Nueva Andalucia

HIGHLIGHTS.
Dit is een licht herenhuis dat onlangs is gerenoveerd in 2023, gelegen in het prestigieuze hart van Nueva Andalucía, op slechts een korte wandeling van de gerenommeerde Aloha Golf Club. Deze woning is onlangs gerenoveerd en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud, waardoor je verzekerd bent van een woonervaring van hoge kwaliteit. Het pand ligt in een omheind en veilig complex en biedt zijn bewoners een adembenemend uitzicht op zowel de majestueuze Middellandse Zee als de iconische berg La Concha, een symbool van de regio. Deze residentie garandeert niet alleen comfort en veiligheid, maar ook een directe verbinding met de natuurlijke omgeving die kenmerkend is voor dit exclusieve deel van de Costa del Sol.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
De exclusieve locatie biedt onovertroffen toegang tot een selectie van de meest prestigieuze golfbanen in de regio, die bekend staan om hun ontwerp van wereldklasse en onberispelijke faciliteiten. Nueva Andalucía is een van de veiligste en rustigste gebieden in de regio en beschikt over eersteklas sportfaciliteiten. Het ligt ook op slechts een klein eindje rijden van Puerto Banús, een iconische enclave aan de Costa del Sol, internationaal bekend om zijn verfijnde sfeer, luxe jachthaven en de aanwezigheid van chique boetieks, restaurants voor fijnproevers en een bruisend nachtleven. Je kunt hier ook genieten van de prachtige stranden van de Costa del Sol, die bekend staan om hun gouden zand, kristalheldere water en uitzonderlijke mediterrane klimaat.

BUITEN.
De gemeenschap heeft zorgvuldig onderhouden tuinen, een gemeenschappelijk zwembad en verschillende tennis- en paddlebanen, allemaal met een spectaculair uitzicht op de golfbaan. Deze kenmerken dragen bij aan het creëren van een sfeer van exclusiviteit en rust. Vanuit twee van de hoofdslaapkamers, die een eigen terras hebben, is het mogelijk om te genieten van een adembenemend vrij uitzicht op het kustgebied. Er is ook een overdekte garage met ruimte voor één voertuig.

INTERIEUR.
Het onderscheidt zich door zijn ruimtelijkheid en helderheid. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers, waarvan een met en-suite badkamer. De open keuken is volledig uitgerust en is geïntegreerd met de eetkamer en de woonkamer. Er is ook een gastentoilet en een terras met directe toegang tot de tuin, ideaal om buiten te eten met prachtig uitzicht. Op de eerste verdieping zijn twee en-suite slaapkamers, elk met een eigen terras. De hoofdslaapkamer biedt een panoramisch uitzicht op de kust en de zee, en belooft onvergetelijke zonsopgangen en zonsondergangen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2464.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bewoonbare oppervlakte
142 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!