Penthouse te Marbella

Te Koop - , 29602 Marbella

Ref: 2466

€ 19 900 000

Vorige
Volgende
Uitzonderlijk en subliem penthouse in Puente Romano, Marbella Golden Mile

Uitzonderlijk en subliem penthouse in Puente Romano, Marbella Golden Mile

HIGHLIGHTS.
Dit penthouse, dat werd gerenoveerd in 2021, vertegenwoordigt de ultieme uitdrukking van exclusiviteit en uniciteit aan de Costa del Sol. Gelegen aan het strand en binnen het prestigieuze Puente Romano complex in Marbella, zijn twee duplex penthouses samengevoegd om deze grote en ruime oase te creëren. Met meer dan 400 vierkante meter biedt het ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee en heeft het als achtergrond de majestueuze berg La Concha.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Het Puente Romano complex onderscheidt zich als een van de meest exclusieve en dynamische locaties aan de Costa del Sol. Gelegen op slechts enkele minuten van het centrum van Marbella en vlakbij het befaamde Puerto Banus, wordt deze enclave zeer gewaardeerd voor zijn bevoorrechte locatie, in het hart van Marbella's Golden Mile. Hier kunnen bewoners en bezoekers genieten van een voortreffelijk gastronomisch aanbod, een bruisend nachtleven en toegang tot de wereldberoemde tennisclub. Dit unieke appartement is gelegen in de Perzische Tuinen sectie en biedt haar bewoners 24-uurs beveiliging, evenals een conciërge service beschikbaar om aan elke behoefte te voldoen.

EXTERIEUR.
Dit pand wordt omringd door weelderige tropische tuinen en is een waar mediterraan paradijs aan het strand dat de ware Andalusische geest ademt. Hier kun je praktisch het hele jaar door genieten van het mediterrane klimaat, met gemiddeld 360 dagen zon. De ruime terrassen bieden een ideale ruimte voor rust en ontspanning, waar natuurlijk licht en de rustgevende geluiden van de oceaan een unieke sfeer creëren. Bovendien vind je hier een buitenkeuken, perfect geïntegreerd in de omgeving, die je uitnodigt om te genieten van het 'al fresco' leven in al zijn pracht.

INTERIEUR.
Gebouwd in perfecte harmonie tussen binnen en buiten, biedt dit appartement aan het strand een ontspannen sfeer en ideale ruimtes voor entertainment. Verdeeld over twee verdiepingen heeft het zes slaapkamers met eigen badkamer, allemaal met uitzicht op de zee of de La Concha berg. Het appartement heeft twee woongedeeltes: een met een grote bar om gasten te ontvangen en de andere om te ontspannen. De master suite, bereikbaar met de lift of een privétrap, biedt een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee, kleedkamers voor hem en haar en een elegant ontwerp voor optimaal comfort.

Daarnaast beschikt het pand over een uitgeruste fitnessruimte, een verwarmd zwembad met weerstand en een groot terras om te genieten van ongelooflijke zonsopgangen en zonsondergangen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2466.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 8 badkamers
Bewoonbare oppervlakte
454 m²
Terras
211 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!