Villa te Marbella

Te Koop - , 29602 Marbella

Ref: 2468

€ 12 450 000

Vorige
Volgende
Elegante mediterrane villa in Andalusische stijl in Sierra Blanca, Golden Mile, Marbella

Elegante mediterrane villa in Andalusische stijl in Sierra Blanca, Golden Mile, Marbella

HIGHLIGHTS.
Deze villa, gelegen in Sierra Blanca, vertegenwoordigt het toppunt van luxe en verfijning. Ontworpen door AMES Arquitectos, is het een meesterwerk dat op meesterlijke wijze Andalusisch erfgoed combineert met hedendaags design. Gelegen in een van de meest exclusieve en veilige urbanisaties in de regio, biedt deze woning een ongeëvenaarde woonervaring, waar veiligheid en privacy net zo essentieel zijn als stijl en elegantie. Met een ontwerp dat de rijke architectonische traditie van Andalusië respecteert en versterkt, staat de villa als een oase van verfijning in het hart van de Costa del Sol.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Dit elegante huis ligt in een van de meest prestigieuze wijken van Marbella, waar een breed scala aan luxe voorzieningen beschikbaar is. Op slechts anderhalve kilometer van het bruisende centrum van Marbella geniet de woning van een uitzonderlijke locatie en is gelegen op de bevoorrechte helling van de berg La Concha. Deze combinatie van de nabijheid van het stadscentrum en de natuurlijke omgeving creëert een sfeer van exclusiviteit en rust.

BUITEN.
Te midden van weelderig groen op een groot perceel ligt het buitenzwembad, omringd door zorgvuldig onderhouden tuinen met panoramisch uitzicht op zee en de bergen. De terrassen zijn zorgvuldig ontworpen en nodigen u uit om te ontspannen te midden van een exquise inrichting, waaruit een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit blijkt.

INTERIEUR.
De villa profiteert van een overvloed aan natuurlijk licht dankzij de ramen van vloer tot plafond. De keuken is op maat gemaakt en uitgerust met ultramoderne apparatuur en een elegant marmeren eiland, waardoor functionaliteit wordt gecombineerd met verfijning. Op de bovenste verdiepingen zijn zes luxe slaapkamers, met als hoogtepunt een ruime master suite met panoramisch uitzicht op zee, een luxe kleedkamer en een en-suite badkamer. Aardetinten in het hele pand zorgen voor een sfeer van rust en verfijning.

Het lagere niveau biedt een ongeëvenaarde luxe ervaring, met een op maat gemaakte wijnkelder, een speelkamer uitgerust met een gepersonaliseerde bar, een volledige fitnessruimte en een luxe spa met binnenzwembad en sauna. Daarnaast is er een garage met capaciteit voor drie voertuigen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2468.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 6 badkamers
Bouwjaar
2023
Perceelopp.
2574 m²
Bewoonbare oppervlakte
774 m²
Aantal toiletten
1
Terras
468 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!