Woning te Frigiliana

Te Koop - , Frigiliana

Ref: 2469

€ 1 500 000

Vorige
Volgende
CORTIJO LA PERRINDA, een betoverend toevluchtsoord in de bergen van Frigiliana, Andalusië

CORTIJO LA PERRINDA, een betoverend toevluchtsoord in de bergen van Frigiliana, Andalusië

HIGHLIGHTS
Cortijo La Perrinda, is een opmerkelijk toevluchtsoord in de bergen van Frigiliana, een finca van meer dan 7.000 m² waar dromen en natuur elkaar ontmoeten, een combinatie van charme en historische relevantie. Een charmante finca op de hellingen van La Molineta, 500 meter van Frigiliana en minder dan 4 km van de populaire stranden van Nerja. Gelegen in romantische volgroeide tuinen met een zwembad, bieden drie vrijstaande huizen gebouwd in traditionele Andalusische stijl in het midden van de 20e eeuw een hoge mate van privacy, intimiteit en onafhankelijkheid.

INTRODUCTIE VAN HET HUIS
Dit is een uniek en onherhaalbaar object met een enorm potentieel. Ideaal voor een familieresort voor meerdere generaties of een recreatiewoning om te genieten van een van de meest unieke locaties aan de Costa del Sol. Het heeft een vakantieverhuurvergunning, dus het kan een lucratieve bron van inkomsten zijn als het niet in gebruik is. Het kan ook een uniek product zijn voor doorgewinterde investeerders omdat het een interessant rendement biedt. Het pand biedt ruime parkeergelegenheid.

EXTERIEUR
Het landgoed biedt ruime tuinen met een traditionele Andalusische oven, latwerk, gazebo's, een visvijver, stenen beelden en fonteinen. Op een paar minuten rijden van het landgoed ligt Nerja, een van de meest unieke bestemmingen in de provincie Malaga. De 14 km lange kustlijn wisselt prachtige kliffen af met stranden en baaien. Het biedt ook drie van de populairste toeristische bestemmingen in de provincie, zoals het Balcón de Europa, de grotten van Nerja en de Chillar-rivierroute. Frigiliana is een van de mooiste en meest unieke dorpen van Spanje. Het is een pittoreske plaats, bekend om zijn kleurrijke en ingewikkelde smalle straatjes, maar het meest opvallende kenmerk is de stempel die de drie culturen die hier samenleefden (Arabisch, Joods en Christelijk) hebben gedrukt.

INTERIEUR
Bij binnenkomst biedt de begane grond een ruime woonkamer met open haard, verbonden met het terras en de tuin, samen met een toilet en een multifunctionele ruimte. De keuken, met binnen- en buitengedeelte, is ideaal voor de zomer, aangevuld met een barbecue. Boven zijn er drie slaapkamers, een ruime badkamer en een solarium met prachtig uitzicht.
Een andere woning heeft een woonkamer met open haard, een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een privéterras.
De derde woning heeft een overdekt terras, een woonkamer met geïntegreerde keuken, een slaapkamer met een extra terras en een lager niveau.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
1940
Perceelopp.
7000 m²
Bewoonbare oppervlakte
419 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!