Villa te Benahavis

Te Koop - , 29678 Benahavis

Ref: 2470

€ 4 495 000

Vorige
Volgende
Prachtige moderne villa in Lomas de la Quinta met prachtig panoramisch uitzicht op zee

Prachtige moderne villa in Lomas de la Quinta met prachtig panoramisch uitzicht op zee

HIGHLIGHTS.
Deze villa onderscheidt zich door haar bevoorrechte ligging en biedt een onvergelijkbare combinatie van rust en natuurschoon. Gelegen op een dubbel verhoogd en omheind perceel, biedt het een spectaculair panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de weelderige omgeving. Het heeft ook vrij uitzicht op de golfbaan, wat een ongeëvenaarde omgeving creëert om van het landschap te genieten.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Gelegen binnen de grenzen van een exclusieve omheinde en beveiligde gemeenschap in het prestigieuze vijfsterren La Quinta golfresort, biedt het een oase van rust en privacy. Ondanks de rustige ligging is het slechts enkele minuten verwijderd van gerenommeerde vrijetijds- en winkelbestemmingen. Vanaf hier is het mogelijk om in een paar minuten emblematische plaatsen te bereiken zoals het luxueuze Puerto Banús, een selectie internationaal bekende golfbanen of de verfijnde stad Marbella, met zijn bruisende culturele leven en voortreffelijke gastronomie.

EXTERIEUR.
Ontworpen met een focus op entertainment, biedt dit pand een grote verscheidenheid aan buitenruimtes, zorgvuldig ontworpen voor ontspanning en recreatie. Daaronder zijn tal van ruimtes die perfect zijn om te ontspannen of te genieten van een barbecue met gezelschap, elk strategisch gelegen om het adembenemende uitzicht te maximaliseren dat zich uitstrekt van het overloopzwembad tot de zee, de golfbaan en de pittoreske vallei. Deze ruimtes zijn zorgvuldig gepland om een ongeëvenaarde visuele ervaring te bieden, waardoor elk buitenmoment gedenkwaardig wordt.

INTERIEUR.
Bij binnenkomst via de oprit worden gasten begroet door een lichte, moderne ontvangsthal met hoge plafonds. De woonkamer, met open haard, staat in verbinding met de eetkamer en een ultramoderne keuken. De villa heeft zes slaapkamers met eigen badkamer, elk met terras of toegang tot de tuin, en een apart gastenverblijf met een slaapkamer.

Op de benedenverdieping is een bioscoopzaal, een spelletjesruimte met biljart, een fitnessruimte en een spa met sauna, massageruimte en verwarmd binnenzwembad. De villa is voorzien van vloerverwarming, elektrische rolluiken en een smartphone-bedienbaar alarmsysteem, evenals een geïntegreerd Sonos geluidssysteem, dat een luxe ervaring biedt.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2470.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 7 slaapkamers
  • 7 badkamers
Bouwjaar
2006
Perceelopp.
1740 m²
Bewoonbare oppervlakte
872 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!