Penthouse te Estepona

Te Koop - , 29693 Estepona

Ref: 2472

€ 714 000

Vorige
Volgende
Prachtig penthouse met ongeëvenaard uitzicht op de nieuwe Golden Mile, Estepona

Prachtig penthouse met ongeëvenaard uitzicht op de nieuwe Golden Mile, Estepona

HIGHLIGHTS.
Met genoegen presenteren wij dit exclusieve penthouse dat deel uitmaakt van een nieuw project van slechts 48 appartementen, gelegen op loopafstand van het strand en de lokale voorzieningen in de charmante wijk Arroyo Enmedio in Estepona, aan de Costa del Sol. Dit ruime penthouse met 3 slaapkamers, dat momenteel in aanbouw is, is ontworpen door de bekende architect Pablo Villarroel, die erin geslaagd is moderne woningen te creëren met lichte en ruime interieurs, met grote ramen die de kamers overspoelen met natuurlijk licht. Of je nu op zoek bent naar een luxe levensstijl of een lucratieve investeringsmogelijkheid, dit gebied voldoet aan de verwachtingen van bijna elke huizenkoper.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Dit prestigieuze project ligt in Estepona's nieuwe Golden Mile, een zeer gewild gebied met een breed scala aan diensten en faciliteiten. Het is gelegen in een rustige omgeving, weg van het lawaaierige verkeer, op een voorzichtige afstand van de belangrijkste verkeersader van het gebied, terwijl het tegelijkertijd snelle toegang biedt tot de snelweg A7.
De urbanisatie ligt op slechts 5 minuten rijden van het historische centrum en de haven van Estepona, 15 minuten van Puerto Banus, 20 minuten van Marbella en 45 minuten van de luchthavens van Malaga en Gibraltar. In de buurt zijn scholen, sportfaciliteiten, winkelgebieden en het strand, allemaal gemakkelijk te voet bereikbaar.

Voor golfliefhebbers biedt het gebied meerdere opties van hoog niveau, zoals Estepona Golf, Azata Golf en Valle Romano Golf. Met de voortdurende ontwikkeling van luxe projecten en nieuwe infrastructuur is Estepona gepositioneerd als een van de meest aantrekkelijke bestemmingen aan de Costa del Sol.

EXTERIEUR.
De penthouses hebben grote terrassen die een prachtig uitzicht bieden op de natuur en de Middellandse Zee. Deze ruime en moderne terrassen zijn zorgvuldig ontworpen om elk appartement en de architectonische stijl aan te vullen. Gemeenschappelijke ruimtes zijn onder andere een groot zwembad omgeven door tropische tuinen, recreatieruimte, tuin, parkeergarage (met een parkeerplaats voor elke eenheid en twee parkeerplaatsen voor de penthouses), evenals een berging toegewezen aan elke eenheid.

INTERIEUR.
De woonkamers hebben een open ontwerp dat harmonieus integreert met de volledig ingerichte keukens. De hoofdslaapkamers hebben een eigen badkamer, terwijl de secundaire slaapkamers een elegante familiebadkamer delen. Elk detail is zorgvuldig geselecteerd om een ambiance van comfort en verfijning te bieden, zodat elke hoek van het penthouse een exclusieve en verfijnde levensstijl weerspiegelt.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2472.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
378 m²
Terras
75 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!