Appartement te Benahavis

Te Koop - , 29678 Benahavis

Ref: 2474

€ 1 595 000

Vorige
Volgende
Indrukwekkende nieuw gebouwde luxe flat met panoramisch uitzicht op zee

Indrukwekkende nieuw gebouwde luxe flat met panoramisch uitzicht op zee

HIGHLIGHTS.
We presenteren dit verfijnde appartement op de tweede verdieping, gebouwd volgens plan en gepland voor oplevering in het derde kwartaal van 2026. Nu de eerste fase al voltooid is, behoort dit complex tot de tweede fase die bestaat uit 2 blokken waarin 22 luxe appartementen zijn verdeeld. Het heeft een eigentijds ontwerp en ligt in een van de meest begeerde urbanisaties. Deze woning ligt in een exclusief resortcomplex in de schilderachtige omgeving van Benahavis. De woning valt op door de luxe kenmerken, zowel binnen als buiten, en het ongelooflijke uitzicht op de Middellandse Zee.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
De gemeente Benahavís wordt algemeen erkend als de thuishaven van enkele van de meest exclusieve golfclubs in Europa, evenals voor zijn luxueuze residentiële complexen, zoals La Zagaleta, El Madroñal, Los Flamingos, Marbella Club Golf Resort, Monte Mayor en Los Arqueros, onder anderen. Bovendien biedt de nabijheid van San Pedro de Alcántara, Nueva Andalucía en het befaamde Puerto Banús toegang tot een gevarieerd aanbod aan toprestaurants, strandclubs, uitgaansgelegenheden en designerboetieks.

Het appartement is ontworpen om optimaal te profiteren van de oriëntatie en het uitzicht, en valt op door het ronde ontwerp waardoor je vanuit elke hoek van een panoramisch uitzicht kunt genieten. Dit maakt deel uit van een van de zeven boetiekcomplexen in een nieuw project, dat een rustige en exclusieve woonervaring biedt, omringd door een prachtige natuurlijke omgeving en luxe onroerend goed in de omgeving.

EXTERIEUR.
Het resort ligt te midden van weelderige tuinen en het prominente terras van bijna 90 vierkante meter is een uitstekende uitkijkplaats om te genieten van het adembenemende oceaanzicht en de spectaculaire zonsondergangen. Het resort biedt een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder tennis- en paddlebanen, een spa, een fitnessruimte, binnenzwembaden en recreatiegebieden voor kinderen.

INTERIEUR.
Het appartement onderscheidt zich door de verfijnde hedendaagse ontwerpdetails. Het bevat elementen die worden versterkt door overvloedige natuurlijke verlichting die wordt geoptimaliseerd door grote ramen en glazen deuren. Hoogtepunten zijn onder andere een ruime woonkamer die uitkomt op royale terrassen, een eetkamer grenzend aan een verfijnde keuken uitgerust met high-end armaturen, en drie slaapkamers. Daarnaast heeft het twee parkeerplaatsen in de garage en een berging.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2474.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
253 m²
Aantal toiletten
1
Terras
90 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!