Villa te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 2476

€ 7 450 000

Vorige
Volgende
Architectonisch wonder van constructie in deze villa, Nueva Andalucia

Architectonisch wonder van constructie in deze villa, Nueva Andalucia

HIGHLIGHTS.
Ontdek deze villa, een architectonisch meesterwerk gelegen in Nueva Andalucia. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een onvergelijkbare levensstijl te bieden. Deze buitengewone woning integreert een modern en verfijnd ontwerp met een bevoorrechte locatie. Geniet van het 360 graden panoramische uitzicht op de imposante La Concha berg en de Middellandse Zee.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
Nueva Andalucia is een van de veiligste en rustigste gebieden met eersteklas sportfaciliteiten. Het ligt ook op korte rijafstand van Puerto Banus, een iconische enclave van de Costa del Sol, internationaal bekend om zijn verfijnde sfeer, luxe jachthaven en de aanwezigheid van chique boetieks, gastronomische restaurants en bruisend nachtleven. Het ligt ook vlakbij het beroemde Hard Rock Hotel en winkelcentrum Centro Plaza. Met gemakkelijke toegang tot de kustweg A-7 verbindt het pand u gemakkelijk met de omliggende gebieden, waardoor het een benijdenswaardig adres is voor wie op zoek is naar luxe en gemak in Marbella.

EXTERIEUR.
Het dakterras biedt 360 graden panoramisch uitzicht op zowel La Concha als de Middellandse Zee. Aan de buitenkant van de villa ligt een prachtig overloopzwembad, dat naadloos integreert met de tuin en het interieur van het pand, versterkt door LED-verlichting die 's avonds een betoverende sfeer creëert. Een uitgebreid terras biedt verschillende lounges en eethoeken, ideaal voor entertainment of om te ontspannen in elegantie. De villa is toegankelijk via een eigen oprit en heeft een handige privégarage, waardoor het hoogste niveau van privacy en veiligheid wordt gegarandeerd.

INTERIEUR.
De open woonkamer, eetkamer en keuken worden overspoeld met natuurlijk licht dankzij de ramen van vloer tot plafond en het dubbelhoge plafond, waardoor een ruimtelijk gevoel ontstaat. De woonkamer heeft indrukwekkende Tajalstone Travertin stenen muren, die het exterieur van de villa nabootsen, en een gezellige hoek versierd met elegante bomen. De keuken valt op door zijn royale afmetingen, ultramoderne apparatuur, natuurlijke eiken accenten, veel bergruimte en directe toegang tot de formele en intieme eetgedeeltes.

Een lift biedt toegang tot alle niveaus van de villa, inclusief de hoofdslaapkamer, die directe toegang biedt tot een terras, een exclusieve beautyruimte en een luxe hoofdbadkamer. Daarnaast biedt de villa een uitzonderlijk niveau van entertainment, waaronder een op maat gemaakte bar, wijnkelder, chill-out lounge en een tv-ruimte die ook dienst doet als thuisbioscoop.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2476.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bouwjaar
2024
Perceelopp.
909 m²
Bewoonbare oppervlakte
742 m²
Aantal toiletten
2
Terras
305 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
4

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!