Villa te Benahavis

Te Koop - , Benahavis

Ref: 2478

€ 4 250 000

Vorige
Volgende
Exclusieve Eco-Luxe Villa, een toevluchtsoord van natuur en elegantie in Monte Mayor, Benahavís

Exclusieve Eco-Luxe Villa, een toevluchtsoord van natuur en elegantie in Monte Mayor, Benahavís

HIGHLIGHTS.
Gelegen op een bevoorrechte locatie in Monte Mayor is dit pand in de beginfase van de bouw een prachtig voorbeeld van luxe in perfecte harmonie met de natuurlijke omgeving. Met panoramische uitzichten die zich uitstrekken over de vallei naar de Middellandse Zee, de bergen en de omliggende natuurgebieden, biedt deze fascinerende woning een ongeëvenaarde verbinding met de natuur vanuit elk punt. Of je nu geniet van het zwembad of ontspant in de lounge, elke hoek van het pand nodigt uit tot een ervaring van diepe integratie met de natuurlijke omgeving.

KENNISMAKING MET HET PAND.
Monte Mayor Country Club ligt in een 330 hectare groot gebied van valleien en heuvels, waarvan meer dan de helft nog steeds een door UNESCO beschermde wildernis is. Omgeven door een natuurlijke omgeving en vergelijkbare luxe woningen in Benahavís, heeft deze villa 24-uurs beveiliging en staat bekend om zijn lage dichtheid en privacy. Het valt op door het indrukwekkende ecosysteem en het prachtige uitzicht op zee. Gelegen naast het Marbella Club Golf Resort en boven het Anantara Villa Padierna Palace 5* Hotel, is het een luxueuze locatie op slechts 15 minuten rijden van de winkelstraten en het strand.

EXTERIEUR.
De ruime terrassen en buitenruimtes dragen bij aan een gezellige sfeer het hele jaar door. De gebogen structuur van de villa past zich aan de topografie van het terrein aan en zorgt ervoor dat de buitenruimtes in harmonie zijn met de natuurlijke omgeving. Er is een optimale balans tussen eigentijdse innovatie en respect voor het milieu bereikt, waarbij de impact op de natuurlijke omgeving is geminimaliseerd door het gebruik van groene daken, zonne-energie-opties en droogtebestendige landschapsarchitectuur.

INTERIEUR.
De woning heeft vijf slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer, evenals twee gastentoiletten. Deze villa belichaamt hedendaagse elegantie door de integratie van hoogwaardige materialen en verfijnde designelementen. Voor wie op zoek is naar verfijnd wonen in een rustige en pittoreske omgeving, biedt deze villa een unieke kans om het ultieme in luxe en verbondenheid met de natuur te ervaren.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2478.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 5 badkamers
Bouwjaar
2026
Perceelopp.
2219 m²
Bewoonbare oppervlakte
444 m²
Aantal toiletten
2
Terras
624 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
3

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!