Villa te Estepona

Te Koop - , 29680 Estepona

Ref: 2480

€ 2 990 000

Vorige
Volgende
Spectaculaire nieuw te bouwen villa met prachtig uitzicht op zee in de nieuwe Golden Mile, Estepona

Spectaculaire nieuw te bouwen villa met prachtig uitzicht op zee in de nieuwe Golden Mile, Estepona

HIGHLIGHTS.
Introductie van een exclusieve nieuwe off-plan Luxe villa gelegen in een prachtige landschappelijke omgeving, in het gebied van La Resina, tussen Estepona en Marbella. Deze woning biedt een unieke collectie met een onderscheidende stijl, maar deelt een hoge standaard van afwerking en hoogwaardige materialen. Deze exclusieve villa, gelegen in de prestigieuze wijk Torrevigía, biedt panoramisch uitzicht op het omringende natuurschoon en biedt rust zonder de nabijheid van Puerto Banús, Marbella en Estepona op te offeren. Deze enclave maakt deel uit van de gewaardeerde New Golden Mile van de Costa del Sol.

INTRODUCTIE VAN DE WONING.
De woning is gelegen in een uitstekend gebied van de New Golden Mile in Estepona, een gebied van de Costa del Sol dat bekend staat om zijn luxe ontwikkeling. Omringd door prestigieuze golfbanen zoals Los Flamingos Golf, Marbella Golf Club en Atalaya Golf, biedt het een vrijetijds- en recreatiegerichte levensstijl. De New Golden Mile wordt gekenmerkt door zijn exclusieve omgeving, met moderne urbanisaties en hoogwaardige wooncomplexen, in een natuurlijke omgeving met stranden. De regio biedt eersteklas diensten en staat bekend om zijn rust, veiligheid en hoge levenskwaliteit. De strategische ligging tussen Marbella en Estepona biedt gemakkelijke toegang tot beide steden en combineert een bevoorrechte natuurlijke omgeving met uitstekende vrijetijds- en comfortopties.

EXTERIEUR.
De villa ligt in een serene en pittoreske omgeving en biedt een panoramisch uitzicht op de zee en de weelderige vegetatie van de Costa del Sol. Het exterieur is ontworpen om optimaal te genieten van de natuurlijke omgeving, met ruime terrassen en elegante leefruimtes. De verzorgde tuinen zijn versierd met inheemse planten en bieden ideale plekken om te ontspannen in de zon. Daarnaast nodigt het privézwembad je uit om te genieten van een verfrissende duik terwijl je naar de horizon staart, waardoor de perfecte omgeving wordt gecreëerd om te ontspannen en contact te maken met de natuurlijke schoonheid die elke villa omringt.

INTERIEUR.
Het combineert een harmonieus architectonisch ontwerp met de natuurlijke omgeving, waarbij de verdeling van de ruimte wordt geoptimaliseerd en het natuurlijke licht wordt gemaximaliseerd. De villa heeft dubbelhoge plafonds en grote ramen die de helderheid vergroten en een spectaculair uitzicht bieden. De keuken, ontworpen door Modulnova, weerspiegelt elegantie en kwaliteit en garandeert een luxueuze culinaire ervaring. De kamers zijn ontworpen voor maximaal comfort, met grote ramen die de ruimtes overspoelen met licht en een adembenemend uitzicht op de kust bieden.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2480.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Perceelopp.
1042 m²
Bewoonbare oppervlakte
283 m²
Aantal toiletten
2
Terras
287 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!