Villa te Mijas Costa

Te Koop - , Mijas Costa

Ref: 2483

€ 1 150 000

Vorige
Volgende
Kant-en-klare villa vlakbij verschillende golfbanen, Mijas costa, Mijas Costa

Kant-en-klare villa vlakbij verschillende golfbanen, Mijas costa, Mijas Costa

HIGHLIGHTS
Deze prachtige villa ligt in de rustige en charmante woonwijk 'Lomas de Mijas', op slechts een steenworp afstand van het hart van Mijas, een pittoresk Andalusisch dorp vol geschiedenis en cultuur. Dit architectonische project valt op door zijn ontwerp van open en perfect geïntegreerde ruimtes, met vier ruime slaapkamers, vier elegante badkamers, een extra gastentoilet en een spectaculair overloopzwembad met panoramisch uitzicht op zee. Daarnaast biedt de villa het gemak van een garage voor twee auto's, waarmee het luxe woonvoorstel compleet is.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Een zeer modern villaproject waarvan de bouw zal beginnen bij de ondertekening van het koopcontract, waardoor je de mogelijkheid hebt om samen met de architect die verantwoordelijk is voor het project te kiezen voor verschillende kwaliteiten of verdeling. De villa is perfect voor golfliefhebbers, want aan de Costa del Sol - Costa del Golf kunnen golfliefhebbers genieten van meer dan 70 golfbanen verspreid over de hele provincie en voor wie op zoek is naar de beste faciliteiten van Europa. Prestigieuze banen zoals Mijas Golf en La Cala Golf Resort liggen op slechts een paar minuten afstand.

EXTERIEUR
Buiten maakt een schitterend overloopzwembad omringd door prachtig aangelegde tuinen deze villa tot een droom die uitkomt voor liefhebbers van zon, natuur en de mediterrane levensstijl. De uitstekende ligging biedt gemakkelijke toegang tot verschillende golfbanen, het strand en de snelweg, die snel verbinding biedt met de luchthaven, het centrum van Malaga, Marbella en andere interessante bestemmingen. Er zijn verschillende sleutelklare villa's gepland in het gebied, allemaal van dezelfde ontwikkelaar, elk met een unieke en kenmerkende stijl.

INTERIEUR
Dit villaproject is ontworpen met uitzonderlijke kwaliteiten en comfort om degenen tevreden te stellen die waarde hechten aan ontspanning en functionaliteit in hun huis. Het heeft airconditioning, zonnepanelen en een oplaadpunt voor elektrische auto's in de garage. De volledig ingerichte keuken is voorzien van SIEMENS apparatuur, waardoor een moderne en hoogwaardige ruimte is gegarandeerd.

Aarzel niet om ons te vragen naar verschillende soorten woningen die beschikbaar zijn in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computer gegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die gebruikt zijn in het project, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2026
Perceelopp.
605 m²
Bewoonbare oppervlakte
226 m²
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!