Duplex te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2487

€ 1 945 000

Vorige
Volgende
Luxe duplex met spectaculair uitzicht op zee in Malaga West

Luxe duplex met spectaculair uitzicht op zee in Malaga West

HIGHLIGHTS
Welkom in een luxe toevluchtsoord waar moderne architectuur samenkomt met kustsereniteit. Elke woning in dit exclusieve gebouw beschikt over ruime terrassen met panoramisch zeezicht, waardoor het de perfecte setting is om van magische zonsondergangen te genieten en buiten te ontspannen in een droomachtige omgeving.

INTRODUCING THE PROPERTY
Dit luxe juweel is gebouwd met de beste materialen en een onberispelijk ontwerp. Geniet van eersteklas gemeenschappelijke ruimtes, zoals een infinitypool met zonneterras op het dak, een elegante chill-out zone, een volledig uitgeruste gym, een co-working ruimte en een veelzijdige multifunctionele zaal. De woning omvat ook twee parkeerplaatsen in de garage, die tevens voorzien is van fietsparkeergelegenheid, een carwash en een voorbereiding voor laadpunten voor elektrische voertuigen. Bovendien beschikt elk huis over een berging inbegrepen in de prijs.

EXTERIEUR
In deze selecte residentiële gemeenschap van 44 woningen is elk detail ontworpen om een luxe en verfijnde woonervaring te bieden. Omgeven door weelderige parken en tuinen nodigt de omgeving uit tot rust en genot. Daarnaast hebt u toegang tot een breed scala aan scholen, sportfaciliteiten, gezondheidsdiensten, winkels en universiteiten, allemaal op slechts 10 minuten van de luchthaven, het treinstation en het bruisende centrum van Málaga. Hier wordt het dagelijkse leven een voortdurend genoegen.

INTERIEUR
Deze luxe duplex valt op door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Saloni, Consentido, Vescom, Dekton en Grohe. Het beschikt over een innovatief domoticasysteem om klimaat, verbruik, verlichting en elektrische rolluiken te bedienen. Het interieurontwerp is op maat gemaakt om een elegante en comfortabele sfeer te bieden. Bovendien heeft het de hoogste energieclassificatie AA en BREEAM-certificaat, en is het uitgerust met zonnepanelen voor optimale energiebesparing.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen over de verschillende woningtypes die beschikbaar zijn in deze promotie.

Opmerking: De gepubliceerde foto's zijn computergegenereerde renders die de kwaliteiten van het project illustreren en mogelijk niet volledig overeenkomen met de aangeboden woningen.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2487.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
176 m²
Aantal toiletten
1
Terras
21 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!