Semi Detached Villa te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2491

€ 1 525 000

Vorige
Volgende
Lichte villa met grote terrassen, tuin en zwembad in El Higueron, Fuengirola

Lichte villa met grote terrassen, tuin en zwembad in El Higueron, Fuengirola

HIGHLIGHTS
Deze exclusieve villa onderscheidt zich door zijn verfijnde ontwerp, afwerkingen van de hoogste kwaliteit en royaal ruime interieurs. Gelegen in een van de meest prestigieuze en veilige woonwijken aan de Costa del Sol, met afgesloten toegang en 24-uurs bewaking, biedt deze woning een ongeëvenaarde omgeving van privacy en rust. Vanaf de verschillende terrassen en ontspanningsruimtes kunt u genieten van adembenemende panoramische uitzichten, wat het perfecte decor vormt om te genieten van een uitzonderlijke levensstijl.

DE WONING PRESENTEREN
Ontdek de ideale toevluchtsoord in deze luxe villa, ontworpen om maximaal comfort en welzijn voor uw gezin te bieden. Met ruime en lichte ruimtes kunt u onvergetelijke momenten beleven in de elegante woonkamer, een droomkeuken en een speelkamer die familievreugde bevordert. De 4 gezellige slaapkamers, samen met de privéterrassen, de weelderige tuin en het zwembad, creëren de perfecte omgeving voor een vervullend leven. Deze villa is verdeeld over drie verdiepingen en biedt twee parkeerplaatsen.

EXTERIEUR
Deze exclusieve ontwikkeling bestaat uit slechts 5 luxe villa's, elk met 4 slaapkamers, en biedt een intieme en bevoorrechte omgeving. Gelegen op slechts 500 meter van de boulevard van Carvajal in Fuengirola, zijn deze villa's perfect gepositioneerd om elke dag van het strand te genieten en onvergetelijke momenten te beleven. Elke woning beschikt over royale buitenruimtes, waaronder een tuin met een veranda op de begane grond en een andere veranda met een privézwembad, toegankelijk via de trap van de tuin op de benedenverdieping. De buitenruimtes van het complex zijn omgeven door uitgestrekte aangelegde tuinen, ideaal om te ontspannen en te genieten van het onovertroffen mediterrane klimaat.

INTERIEUR
Op de begane grond bevindt zich een deel van de tuin naast een overdekte veranda, drie slaapkamers (waarvan twee met en-suite badkamer), een speelkamer, een badkamer-wasruimte en een kleine opslagruimte onder de trap. De eerste verdieping, die fungeert als de hoofdentree van de villa, biedt een hal die aansluit op de woonkamer, de keuken en een gastentoilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een tweede veranda met directe toegang tot het zwembad, dat ook verbonden is met de tuin op de begane grond via een trap. De tweede verdieping herbergt de hoofdslaapkamer, die is voorzien van een inloopkast, een en-suite badkamer met een hydromassagebad en een klein overdekt terras.

De gepubliceerde woning is de laatste beschikbare eenheid in deze ontwikkeling.

Opmerking: De gepubliceerde foto's zijn door de computer gegenereerde renders die de kwaliteit van het project illustreren en komen niet volledig overeen met de aangeboden woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2027
Bewoonbare oppervlakte
417 m²
Aantal toiletten
1
Terras
148 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!