Appartement te Fuengirola

Te Koop - , Fuengirola

Ref: 2495

€ 1 149 900

Vorige
Volgende
Exclusief gelijkvloers appartement met spectaculair terras in El Higueron, Fuengirola

Exclusief gelijkvloers appartement met spectaculair terras in El Higueron, Fuengirola

HIGHLIGHTS
Een spectaculair begane grond appartement gelegen in een exclusief design complex met een onovertroffen uitzicht, want het is in het hoogste gebied binnen de El Higuerón urbanisatie, omgeven door alle voorzieningen, faciliteiten, vrijetijdsalternatieven, entertainment en gastronomie. Wat het uniek maakt, zijn het adembenemende uitzicht en de ligging in het hart van de prestigieuze gesloten urbanisatie El Higuerón. Bovendien is het gelegen in een gebied waar geen bebouwing is toegestaan, zodat het uitzicht en de privacy volledig zijn gegarandeerd.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Dit gezellige appartement op de begane grond, met 3 slaapkamers en 2 badkamers, biedt een perfecte ruimte voor een gezinsleven. De open en lichte woonkamer/keuken creëert de ideale sfeer voor het dagelijks leven. Op het enorme terras van meer dan 300 meter, met overdekte en niet overdekte gedeelten, kun je genieten van het spectaculaire mediterrane klimaat. Gelegen in de exclusieve gemeenschap van El Higueron, combineert het architectuur en natuur in een unieke omgeving. Ideaal voor wie op zoek is naar rust en de mediterrane levensstijl.

EXTERIEUR
Ontdek een nieuwe levensstandaard in dit exclusieve appartement op de begane grond, gelegen in het prestigieuze project El Higuerón, waar de voorzieningen onvergelijkbaar zijn. Geniet van meer dan 8.000 vierkante meter aan gemeenschappelijke ruimtes die zijn ontworpen voor maximaal genot en welzijn: een grote barbecueplaats omgeven door ecologische tuinen, paddle- en pickleballbanen voor sportliefhebbers, een prachtige putting green voor golfliefhebbers en onder andere twee indrukwekkende buitenzwembaden met watervallen. Daarnaast maken een volledig uitgeruste fitnessruimte en een privéspa elke dag tot een luxueuze ervaring.

INTERIEUR
De interieurs van dit elegante appartement op de begane grond vallen op door hun uitstekende kwaliteit en zorgvuldige aandacht voor detail, met gerenommeerde merken als Hansgrohe, Siemens en Bosch. De indeling is zorgvuldig uitgedacht om het licht te maximaliseren, met toegang tot de ruime terrassen vanuit zowel de hoofdslaapkamer als de woonkamer, waardoor beide kamers gevuld worden met natuurlijk licht en er een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

Aarzel niet om ons te vragen naar de verschillende typen woningen die beschikbaar zijn in hetzelfde project.

De gepubliceerde foto's zijn niet echt, het zijn computergegenereerde renders, die de kwaliteiten illustreren die in het project zijn gebruikt, ze komen niet helemaal overeen met de gepubliceerde woningen.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
141 m²
Terras
305 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!