Triplex te Rincon de la Victoria

Te Koop - , Rincon de la Victoria

Ref: 2503

€ 425 000

Vorige
Volgende
Triplex met prachtig uitzicht op zee naast de golfbaan in Añoreta

Triplex met prachtig uitzicht op zee naast de golfbaan in Añoreta

HIGHLIGHTS
Gelegen in de exclusieve wijk Rincon de la Victoria, combineert dit prachtige triplex luxe, duurzaamheid en comfort perfect. Dit energieonafhankelijke triplex biedt twee parkeerplaatsen, waarvan één is uitgerust met een oplaadpoort voor elektrische auto's die wordt aangedreven door zonnepanelen, en is een voorbeeld van modern wonen. Het pand heeft 12 zonnepanelen met een totaal piekvermogen van 5,7kW en een Solar Edge omvormer, waarmee ongeveer 9MW per jaar wordt opgewekt.

WONING INTRODUCTION
Deze triplex is ontworpen voor een comfortabele levensstijl en heeft een royale indeling met 3 slaapkamers, een onberispelijk ontwerp en panoramisch uitzicht op zee vanaf de drie terrassen. De onlangs gerenoveerde keuken, met werkbladen van silestone, onderstreept nog eens de hoge standaard van deze woning. Deze woning ligt op een bevoorrechte locatie, met gemakkelijke toegang tot de golfbaan van het Añoreta Resort en op slechts 20 minuten van zowel het centrum van Malaga als het internationale vliegveld.

EXTERIEUR
Het gebouw straalt klassieke charme uit en ligt in een van de meest gewilde urbanisaties in Rincon de la Victoria. Bewoners kunnen genieten van een groot L-vormig gemeenschappelijk zwembad. Dit triplex is strategisch gelegen om het beste van twee werelden te bieden: een rustige woonwijk dicht bij de golfbaan van het Añoreta Resort en dicht bij essentiële voorzieningen voor al je dagelijkse behoeften. Ook op slechts enkele minuten afstand van Nova School, een prestigieuze internationale school.

INTERIEUR
Bij binnenkomst in het triplex word je begroet door een volledig gerenoveerde en goed uitgeruste keuken, ideaal voor kookliefhebbers. Verder is er een ruime woonkamer met een gezellige open haard en toegang tot een van de terrassen met uitzicht op zee. De benedenverdieping heeft dezelfde moderne uitstraling, met warme houten vloeren. De hoofdslaapkamer, met een eigen badkamer, biedt direct toegang tot een tweede terras. Deze verdieping biedt ook twee extra slaapkamers en nog een complete badkamer. De bovenverdieping van het pand heeft een nieuw gebouwd kantoor en wasruimte naast het indrukwekkende solariumterras, uitgerust met een barbecueplaats, perfect om gasten te ontvangen.

Mis de kans niet om in dit prachtige en efficiënte huis te wonen, met een toplocatie die aan al je behoeften voldoet.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2503.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1999
Bewoonbare oppervlakte
200 m²
Terras
85 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!