Penthouse te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 2524

€ 1 995 000

Vorige
Volgende
Exclusief luxe penthouse met panoramisch terras en ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee, in Puerto Banus

Exclusief luxe penthouse met panoramisch terras en ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee, in Puerto Banus

HIGHLIGHTS
Met genoegen presenteren wij dit buitengewone penthouse appartement, volledig gerenoveerd in 2024. Gelegen op een van de bovenste verdiepingen in het hart van Puerto Banús, biedt deze residentie een uitzonderlijk uitzicht op de jachthaven en de majestueuze Middellandse Zee. Deze luxe flat is ontworpen om moeiteloos comfort en exclusiviteit te bieden.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Deze woning is ideaal voor wie wil genieten van de verfijnde levensstijl van Puerto Banús in een VIP-residentie. Naast de kosmopolitische en exclusieve sfeer is Puerto Banús beroemd om Marbella's uitstekende klimaat, waardoor je bijna het hele jaar door kunt genieten van de terrassen en het bruisende sociale leven. Direct tegenover de beste boetiekcentra van de haven, tegenover El Corte Inglés en Marina Banús, biedt het ook toegang tot prachtige stranden op loopafstand en ligt het op slechts een paar minuten rijden van Puente Romano en het stadscentrum van Marbella.

EXTERIEUR
Het penthouse heeft een uitgebreid terras met buitenhaard, douche, bad en een extra buitendouche op het terras van de en-suite slaapkamer. Dit alles gaat gepaard met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en de jachthaven. De minimalistische inrichting van de terrassen creëert een ideale sfeer voor onvergetelijke momenten met geliefden, met chill-out gebieden ontworpen om naar de prachtige zonsondergangen te kijken.

INTERIEUR
Het interieur is volledig gerenoveerd en wordt gekenmerkt door een moderne en minimalistische stijl die de hele dag licht uitstraalt dankzij de zuidelijke oriëntatie. De open keuken integreert harmonieus met de woonkamer, die direct aansluit op het grote terras, waardoor het de perfecte ruimte is om gasten te ontvangen. Het appartement heeft drie slaapkamers, een standaard slaapkamer en twee suites. Een van de slaapkamers komt uit op een privéterras met uitzicht op de haven, terwijl de andere twee een prachtig uitzicht bieden op de Middellandse Zee. Met centrale airconditioning en vloerverwarming in de badkamers biedt deze residentie het hele jaar door ideaal comfort.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2524.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1984
Bewoonbare oppervlakte
126 m²
Terras
49 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!