Appartement te Marbella

Te Koop - , 29660 Marbella

Ref: 2527

€ 4 650 000

Vorige
Volgende
Magnifiek Luxe Appartement in het Exclusieve Puente Romano Complex, Marbella Gouden Mijl

Magnifiek Luxe Appartement in het Exclusieve Puente Romano Complex, Marbella Gouden Mijl

HIGHLIGHTS
Aquí tienes la traducción del párrafo al holandés:

---

Gelegen in het beroemde vijfsterrencomplex Puente Romano, in het hart van de exclusieve Gouden Mijl van Marbella, positioneert dit pand zich als een van de meest selecte op de huidige vastgoedmarkt. Het zorgvuldig vervaardigde ontwerp benadrukt de renovatie die in 2023 heeft plaatsgevonden, met aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Elk van de interieurs is ontworpen met een gepersonaliseerde benadering, wat zorgt voor een elegante en verfijnde omgeving die voldoet aan de hoogste normen van luxe en comfort.

DE WONING IN DE KIJKER
Het Puente Romano Resort biedt een exclusief scala aan luxe diensten, waaronder 15 gastronomische restaurants, een verfijnde bar, een wereldklasse spa, evenals toegang tot de gerenommeerde botanische tuinen en de prestigieuze tennisbaan. Bovendien biedt het resort een conciërge- en receptiedienst die 24 uur per dag beschikbaar is, wat zorgt voor persoonlijke en uitstekende service op elk moment.

BUITEN
Ervaar de ongeëvenaarde charme van een ruime terras die uitnodigt tot ontspanning en contemplatie van buitengewone uitzichten. Van de serene sfeer van een Japanse tuin, zorgvuldig ontworpen om vrede en harmonie op te roepen, tot de magnifieke stranden van Marbella, waar de lucht en de zee samenkomen in een majestueuze horizon, biedt elk moment in deze ruimte een diepe verbinding met de natuur. Deze omgeving is ideaal voor wie op zoek is naar een toevluchtsoord van rust en schoonheid, waar elk detail zorgvuldig is overwogen om maximaal genot te garanderen.

BINNEN
Deze woning is ontworpen met een meticuleuze aandacht voor detail en onderscheidt zich door zijn hoogwaardige, gepersonaliseerde interieurs. De open indeling optimaliseert de helderheid en functionaliteit van elke ruimte. De keuken, uitgerust met op maat gemaakte eiken kasten en apparaten van het prestigieuze merk Gaggenau, biedt een superieure culinaire ervaring. Daarnaast zijn er drie ruime slaapkamers, elk met een hedendaags en elegant ontwerp, en elk met een eigen badkamer, wat een comfortabele en privé-omgeving voor de bewoners biedt.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 2527.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1992
Bewoonbare oppervlakte
138 m²
Aantal toiletten
1
Terras
42 m²
Tuin
Ja

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!