Appartement te Malaga

Te Koop - , Malaga

Ref: 2537

€ 2 650 000

Vorige
Volgende
Elegante duplex gelegen in een van de meest luxueuze complexen in het Monte Sancha-gebied

Elegante duplex gelegen in een van de meest luxueuze complexen in het Monte Sancha-gebied

HIGHLIGHTS
Deze woning, gelegen in het exclusieve gebied Monte Sancha-Limonar in Málaga, maakt deel uit van een ontwikkeling van vier complexen. Sommige zijn gerenoveerde historische gebouwen, terwijl andere, zoals deze, nieuw gebouwd zijn. Het complex, gloednieuw zowel van binnen als van buiten, biedt uitzonderlijke kwaliteit, met een modern en elegant ontwerp en ruime gemeenschappelijke ruimtes, waaronder twee zwembaden met uitzicht op zee, een solarium en een fitnessruimte. Slechts 300 meter van het strand, inclusief een parkeerplaats en handige lifttoegang.

INTRODUCTIE VAN DE WONING
Deze spectaculaire woning bevindt zich in het historische en exclusieve gebied Monte Sancha, bekend als de "parel van Málaga". Omgeven door prestigieuze buurten zoals Cerrado de Calderón en Limonar, staat het bekend om het huisvesten van enkele van de meest gewilde eigendommen en iconische gebouwen van Málaga. Monte Sancha, met zijn charmante historische architectuur en verfijnde sfeer, biedt de perfecte combinatie van elegantie en comfort, met gemakkelijke toegang tot commerciële, sportieve en medische voorzieningen. Slechts enkele minuten rijden van het stadscentrum en de beroemde haven Muelle Uno, biedt deze locatie een unieke en bevoorrechte woonervaring.

EXTERIEUR
Dit nieuwgebouwde gebouw bestaat uit vier woningen. Het beschikt over grote terrassen en gemeenschappelijke buitenruimtes, allemaal met elkaar verbonden door trappen en balkons, die naadloos zijn verbonden met de binnenruimtes via grote ramen, waardoor panoramische uitzichten vanuit de gemeenschappelijke ruimtes kunnen worden genoten. Bewoners kunnen gebruikmaken van twee infinity pools met adembenemende uitzichten, een solarium en andere gemeenschappelijke ruimtes zoals een sociale lounge, chillout zone, fitnessruimte, garage.

INTERIEUR
De interieurs van deze woning nodigen uit tot een leven van luxe en comfort, met een verfijnd en modern ontwerp dat de hoogste kwaliteitsstandaard weerspiegelt. Elk detail is zorgvuldig gekozen, met gebruik van eersteklas materialen en prestigieuze merken zoals Porcelanosa en Siemens, om een sfeer van elegantie en warmte te creëren. Het geïntegreerde domoticasysteem zorgt voor een verbonden en intuïtieve woonervaring, die zowel gemak als gemoedsrust biedt. Verspreid over twee verdiepingen biedt de woning twee slaapkamers met eigen badkamer en inloopkasten op de begane grond, terwijl de bovenste verdieping een derde slaapkamer herbergt, samen met een prachtig terras met jacuzzi of waterpartij, solarium en indrukwekkende uitzichten op zee en bergen, wat een perfect persoonlijk toevluchtsoord creëert.

Informeer naar andere beschikbare woningtypes in dezelfde ontwikkeling.

De gepubliceerde foto's zijn algemene weergaven van de ontwikkeling, die de kwaliteit weergeven, en komen mogelijk niet volledig overeen met de vermelde woning.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2026
Bewoonbare oppervlakte
215 m²
Aantal toiletten
1
Terras
64 m²
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!