Architectenwoning te Brasschaat

Te Koop - Kapelsesteenweg 280, 2930 Brasschaat

Ref: 01/8900

€ 1 175 000

Vorige
Volgende
Multifunctioneel kantoorgebouw met woonst op centrale ligging!

Multifunctioneel kantoorgebouw met woonst op centrale ligging!

Centraal gelegen tussen de centra van Brasschaat – Kapellen - Ekeren ligt dit modern kantoorgebouw met woonst, naar de hand van architect Van Oevelen. Het multifunctionele gebouw, uiterst geschikt voor tal van vrije beroepen, bevindt zich op een perceel van ca. 1010m² met fraai aangelegde Japanse tuinen. De bouwstijl van het pand is modern en tijdloos en werd volledig gerenoveerd in 2016, maar ook energie zuinig geïsoleerd. Naast de multifunctionele gelijkvloers, biedt deze locatie ook duplex appartement met fraaie terrassen en tuin, maar ook een bijgebouw ideaal voor bv zorg- of kangoeroe wonen. De centrale ligging biedt directe toegang tot allerlei voorzieningen, openbaar vervoer (bus – trein), maar heeft ook snelle uitvalswegen naar de rest van België en Antwerpen. Bent u als ondernemer op zoek naar een bijzonder pand met tal van mogelijkheden om uw business uit te bouwen? Plan dan uw afspraak!

Multifuntionele gelijkvloers
Deze ruimte is uiterst geschikt voor tal van vrije beroepen als een notaris of advocatenkantoor, schoonheidsinstituut of (groeps) praktijk met verschillende behandelruimtes. Via een aparte inkom en pad komen we bij de inkomhal met riante ontvangstbalie en wachtruimte. Let hier vooral op het moderne interieur met architecturale hoogtes en veel lichtinval. De zichtlijnen naar de Japanse tuinen en strakke materialen zorgen voor rust. Een centrale hal verdeelt de ruimte met aan weerszijde 4 aparte burelen. Verder zijn er nog een keuken, technische ruimte en 2 toiletten.

Duplex appartement
Via een moderne trap met loopbrug komen we bij het afzonderlijk woongedeelte op de eerste verdieping. Mits een eenvoudige ingreep kan u het woongedeelte koppelen aan het gelijkvloers. We komen binnen in de inkomhal en gaan rechts naar het leefgedeelte. Deze bestaat uit een hypergeïnstalleerde keuken, eetkamer en zitplaats met zicht op een prachtig terras en achtergelegen natuur. Via een trap kan u naar een privétuin. Verder zijn er een eerste slaapkamer, een gastentoilet en een wasplaats. Via een mooie draaitrap bereiken we de tweede verdieping en de overloop. Hier bevindt zich de master bedroom met ruim terras en een zeer luxueuse badkamer met inloopdouche en vrijstaand bad.

Bijgebouw
Via betonnen stapstenen gaan we naar het bijgebouw achteraan het perceel met achtergelegen tuin. Deze ruimte leent zich voor een extra kantoor of bv een zorg- of kangoeroe woonst.

Buiten
Via een automatische poort kan u de parkeerplaats oprijden en naar het woongedeelte op de eerste verdieping. Via een aparte inkom kan u naar de gelijkvloerse multifunctionele ruimte. De tuin is zeer fraai aangelegd met Japanse stijl met verschillende kleine “eilandjes” met verschillende bonsais, een waterpartij aan de voorzijde, een privétuin voor het appartement en een achtergelegen tuin achter het bijgebouw. De tuin is bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Omgeving
Het eigendom is centraal gelegen tussen de centra van Brasschaat – Kapellen – Ekeren. Op wandelafstand is er een bus- en treinhalte (station Ekeren). Vlakbij zijn er verschillende scholen waaronder The International School. De op- en afrit Kleine Bareel bevindt zich vlakbij en de Kapelsesteenweg heeft een gezonde passage. Kortom een ideale commerciële ligging.

Bijzonderheden;
- Uiterst geschikt voor ondernemers in tal van vrije beroepen
- Gerenoveerd met luxe materialen met moderne architectuur (2015 – 2016)
- Energie zuinig dankzij vloerverwarming, 6 warmtepompen, zonnepalen
- Multifunctioneel gebouw met woonst
- Top ligging centraal tussen verschillende centra met alle voorzieningen
- Alarminstallatie
Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC B-label (139 kWh/m²)

Documenten

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
1995
Renovatiejaar
2016
Perceelopp.
1009 m²
Bewoonbare oppervlakte
280 m²
Perceelbreedte
16 m
Perceeldiepte
57 m
Gevelbreedte
10 m
Aantal verdiepingen
3
Aantal toiletten
4
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
P-Score D
G-Score
G-Score D

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Buitenzonnewering
Ja

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 4 154
EPC:
139
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20211202-0002502385-RES-2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!