Vorige
Volgende
Unieke villa in de gegeerde “Gouden Driehoek”!

Unieke villa in de gegeerde “Gouden Driehoek”!

Deze unieke villa, met fraai aangelegde tuin met vijver en terrassen, vinden we in de residentiële woonwijk Vriesdonk in de gekende Baillet-Latourlei op een perceel van 23ca. Het eigendom combineert authentieke elementen en warme luxe-materialen met een hedendaags comfort. Privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, ziekenhuis, parken, hoog aangeschreven scholen, …) binnen handbereik. De villa beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 387m² met o.a. 4 slaapkamers en 2 badkamers, een compleet uitgeruste keuken, fraai kantoor met bibliotheek en een ruime garage met oprit. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Indeling:
Gelijkvloers:
Via het wandelpad aan de zijkant komen we tot bij de entree en betreden we de villa via een ruime inkomhal, op Venetiaanse vloer, met vestiaire en gastentoilet. Deze centrale hal geeft uit op de verschillende vleugels van de villa. Rechtdoor komen we tot bij de leefruimte op eiken parket (uit een Frans kasteel). Deze ruimte is opgedeeld in een eetkamer en een salon met gashaard. Dankzij de grote raampartijen kan u hier genieten van de lichtinval en het zicht op de tuin met omliggende terrassen. Via een formele eetplaats (momenteel ingericht als bureel) met discreet weggewerkte cocktailkast, komen we tot bij een werkelijke eye catcher, de keuken. Deze werd geïmporteerd uit een Oostenrijkse bakkerij in zijn volledig originele staat. Ze is zeer compleet uitgerust met o.a. een AGA kookvuur, een kookeiland en zeer veel kastruimte. Via de bijkeuken is er toegang tot de ruime garage. Ten slotte is er nog een ruim kantoor met bibliotheek van waaruit u via een guillotine raam kan genieten van het uitzicht naar de tuin en de vijver.
Verdieping:
Via de bijzondere gietijzeren trap bereiken we de eerste verdieping en de overloop. De mastersuite (40m²) en heeft een dressing en een ruime badkamer met ligbad, douche, 2 klassieke wastafels en apart toilet. Verder zijn er twee slaapkamers op parket, waarvan er één is ingericht als strijkkamer. De tweede badkamer heeft een inloopdouche. De wasruimte is voorzien onder de trap naar de tweede verdieping.
Zolderverdieping:
De ruime zolder is te bereiken via een vaste trap en heeft een ruime slaapkamer en vijfde kamer. Tenslotte is er een technische ruimte.
Buiten:
Het perceel van ruim 23a is bijzonder aangelegd met verschillende terrassen en een vijver van ca. 116m² met fontein. Achter de vijver is er een wilde tuin met verschillende planten, struiken en bomen die doorheen het jaar in bloei komen. Heerlijk genieten in uw eigen stukje paradijs.
Garage:
De inpandige garage beschikt over een ruimte voor 2 wagens en is voorzien van een automatische poort. Via een vlizo trap is er toegang tot een bergzolder. Ruime aangelegde oprit die plaats biedt tot wel 5 wagens.

Bijzonderheden:
- Gelegen in één van de meest gegeerde buurten, nl. de “Gouden Driehoek” in Brasschaat
- Privacy met de nodige veiligheid
- Uniek kwalitatief gebouwd eigendom met fraai aangelegde wilde tuin en verschillende terrassen.
- Asbestveilig, elektrische installatie wordt conform aangeleverd bij akte
- Voorzieningen in directe nabijheid met kwalitatief onderwijs en een zeer goede mobiliteit

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC C-label (220 kWh/m²)

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1963
Renovatiejaar
1992
Perceelopp.
2300 m²
Bewoonbare oppervlakte
387 m²
Perceelbreedte
38 m
Perceeldiepte
60.50 m
Gevelbreedte
16 m
Aantal verdiepingen
2
Aantal toiletten
3
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
2
Aantal parkeerplaatsen
5

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 5 247
EPC:
220
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20240411-0003204844-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Patrick De Cour De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Patrick De Cour
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)477 84 73 62
patrick.de.cour@hillewaere.be

Maak kennis met Patrick Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!