Vorige
Volgende
Gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers op unieke locatie in parkgebied te Mol

Gerenoveerde gezinswoning met 3 slaapkamers op unieke locatie in parkgebied te Mol

Deze recentelijk gerenoveerde gezinswoning is uniek gelegen in parkgebied op 5 minuutjes van het centrum van Mol. De woning omvat een inkomhal met vestiaire en toilet, zithoek, eetkamer, open keuken, 3 slaapkamers, dressing, badkamer en een inpandige garage. Verder vindt u achteraan het perceel een polyvalent tuingebouw van 80 m².

Indeling:
Gelijkvloers:
U betreedt de woning vanuit een centrale inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Via een glazen deur heeft u toegang tot de leefruimte op parket. Deze is opgedeeld in een gezellige zithoek met openhaard en een ruime eetkamer die uitkijkt over de achterliggende tuin en het aanpalende bos. Aansluitend de eetkamer vindt u een volledig ingerichte open keuken met eiland. De keuken is voorzien van een kookplaat, dampkap, koelkast, diepvriezer, oven en microgolfoven. Verder beschikt de keuken over ruim voldoende opbergmogelijkheden.

Verdieping:
Via de wenteltrap in de inkomhal heeft u toegang tot de verdieping. Hier vindt u op de nachthal 4 slaapkamers, waarvan een masterbedroom achteraan de woning, een kinderkamer, een slaapkamer ingericht als dressing en een laatste slaapkamer die nu dienst doet als opslagruimte. Verder een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en aansluitingen voor wasmachine en droger en een apart toilet op de nachthal.

Zolder en kelder:
De woning beschikt tevens ook over een ruime zolder, te bereiken via een valluik met plooitrap op de nachthal. Daarnaast heeft u via een luik in de keuken ook toegang tot de kelder waar u de CV-installatie kan terugvinden.

Garage en tuingebouw:
De woning beschikt enerzijds over een inpandige garage met een automatische sectionaalpoort. Anderzijds vindt u achteraan het perceel een ruim, polyvalent eiken tuingebouw van ca. 80 m² met smeedwerk ramen en deuren dat momenteel als hobbyruimte wordt gebruikt en tot wel 5 wagens kan herbergen. Het gebouw is volledig in eik opgetrokken, werd in het dak en de muren geïsoleerd en is afgewerkt met smeedijzeren ramen en een gepolierde beton.

Terras en tuin:
De fraai aangelegde tuin grenst aan de bosrand en beschikt over 2 terrassen, 1 aan de woonkamer, een ander aan het tuingebouw. U kan hier de volledige dag genieten van de rust en het groen.

Bijzonderheden:
* Uniek gelegen in parkgebied
* Instapklaar
* Ruim, polyvalent tuingebouw
* CV op stookolie (vernieuwde dubbelwandige tank)
* Gasaansluiting voorzien
* Elektriciteit conform

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 4 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
1963
Renovatiejaar
2012
Perceelopp.
1434 m²
Bewoonbare oppervlakte
239 m²
Perceelbreedte
21.50 m
Gevelbreedte
13.70 m
Aantal verdiepingen
2
Aantal toiletten
2
Tuin
800 m²
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Parkgebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
P-Score
C
G-Score
A

Garage en parking

Aantal garages
2
Aantal plaatsen in garage
6

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 674
EPC:
310
kWh/m²
D
Certificaatnummer:
20231023-0003022248-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Claudine van Duffel De makelaar
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Mol
Claudine van Duffel
Tel: +32 (0)14 49 05 02
GSM: +32 (0)471 81 56 56
claudine.van.duffel@hillewaere.be

Maak kennis met Claudine Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Ontdek nu ook het zonnige aanbod in Zuid-Europa

Maak kennis met het uitgebreide vastgoedaanbod van onze collega-makelaars in Zuid-Europa. Van luxueuze villa’s aan de kust tot charmante appartementen en penthouses in pittoreske en historische steden. Droom weg bij een diverse selectie van onroerend goed in de meest gegeerde locaties langs de Middellandse zee. Samen met onze lokale collega's begeleiden we u graag tijdens uw zoektocht naar uw eigen stukje paradijs onder de warme zuiderse zon. Vanaf nu eenvoudig te consulteren via onze website!

Ontdek het hier