Vorige
Volgende
Goed gelegen energiezuinige moderne villa met wellness/ B & B gelegen op een terrein van 978m2 te Lummen.

Goed gelegen energiezuinige moderne villa met wellness/ B & B gelegen op een terrein van 978m2 te Lummen.

Uitsluitende overdracht via AANDELENOVERDRACHT - Pand 1 100 000EUR + 250 000EUR rekening courant.

Deze knappe villa beschikt over alle mogelijke wellness faciliteiten en een aantal mooie polyvalente ruimtes. Het gaat hier om een erkende B & B. Ideaal om wonen en werken te combineren. Dankzij de goede opdeling kunnen het professionele en privé gedeelte autonoom gebruikt worden. De kwalitatieve afwerking, het mooie zicht op de achterliggende agrarische velden, bosgrond, beschermde zwarte beek en het polyvalente karakter van de woning zorgen voor een unieke combinatie.

Indeling kelderverdieping:

Deze verdieping is de toegang tot het compleet uitgeruste wellness gedeelte. Het volledig interieur is op maat gemaakt. De mooie ontvangstbalie- bureau, met een aparte dressing/kleedruimte, geeft ons toegang tot de 2 afzonderlijke wellness verblijfsplekken. Tevens is er een volwaardig ingerichte kitchenette voorzien met kookplaat, dampkap, spoelbak, diepvriezer en koelkast.

De rechter vleugel heeft een stoomcabine volledig uit gehard glas/panoramische sauna/ doucheruimte/ infrarood zone/ kitchenette met eetgedeelte/ rust-slaapruimte. Er zijn veel tijdeloze natuurlijke materialen gebruikt. Het natuurlijke licht stroomt door de ruimte met maximaal behoud van de 100% privacy.

Verder is er toegang naar het buiten wellness gedeelte met jacuzzi voorzien van een lamellen dak en screens, terras -zonneterras/ lounge-gedeelte en toegang tot het verwarmd betegeld buitenzwembad.

De achterliggende linkervleugel is evenwaardig uitgerust, weliswaar zonder stoomcabine maar een ruim verwarmd betegeld zwembad.

De rechter en linkervleugel kunnen indien gewenst gecombineerd worden.

De massagezone ligt centraal in het pand. In de hal met patio is er nog een privaat toilet/ technische -polyvalente ruimte/ afgesloten kitchenette/ aparte kleedruimte en toegang naar het privé-gedeelte via een trap. Verder zorgt de binnen patio voor extra natuurlijke lichtinval.

Indeling eerste verdieping:

Bereikbaar via een aparte ingang alsook toegang via het wellness gedeelte.

Over deze verdieping vinden we het woongedeelte terug.

Via de voordeur op de eerste verdieping hebben we aan de rechterzijde een slaapkamer, een mooi uitgeruste badkamer met inloopdouche Villeroy & Bosh , douchekraan raindance met waterval Friedrich Grohe en dubbele wastafel gelakt hoogglans meubel afgewerkt met een granieten tablet. Aan de linkerzijde is de master bedroom met op maat gemaakte ruime inloopdressing.

Verder zorgt de centrale patio ook voor extra natuurlijk licht in de inkom-nachthal. De ruimtelijke leefruimte met zit-eethoek en compleet uitgeruste keuken zorgen voor een aangename ervaring. De volledig ingerichte open keuken met Siemens inbouw stoomoven, koffiemachine, warmhoudlade, oven/microgolf, Miele vaatwasser, Franke vlakbouw afzuigkap en dubbele spoelbak afgewerkt met een granieten tablet, is voorzien om uitgebreid te koken en alles netjes weg te bergen.

Achterliggend is er nog een voorraadruimte en extra koele berging. Aansluitend op de leefruimte- keuken is er toegang tot het semi-overdekt lamellen dak terras. Via een trap is hier toegang naar de privé tuin en oprit. In het pand is aan alles gedacht waardoor het uiterst comfortabel aanvoelt.

Tuin:

In de fraai aangelegde en omheinde tuin is het zeer rustig vertoeven. Verschillende terrassen, jacuzzi's, verwarmd buitenzwembad met 100% privacy. Apart overdekt terras met lamellen dak en screens aan het privé gedeelte.

Aparte oprit breedte 450cm privé, privé tuingedeelte met weids zicht. Ruime tuinberging + berging voor het technische gedeelte van de wellness. Alle techniek is conform Vlarem Wetgeving 2 voorzien.

Er bevinden zich een aantal parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woning.

EPC: 96kWh/m2

Buitengewone kenmerken:
- Alle techniek is conform Vlarem Wetgeving 2
- Energiezuinig
- Erkende B&B
- Ideaal om wonen en werken te combineren
- Kwaliteitsvolle materialen
- Wellness
- Gunstig EPC
- Vrij zicht
- Centrale ligging
- Goede bereikbaarheid
- Aandelenoverdracht
- Alarminstallatie met camera's
- Zuid-westen tuin met onbelemmerd uitzicht op het groen (agrarisch en bosgebied)

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
441 m²
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Jacuzzi
Ja
Zwembad
Ja
EPC:
96
kWh/m²
A

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Alexander Willems De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Alexander Willems
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)478 33 66 36
alexander.willems@hillewaere.be

Maak kennis met Alexander Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!