Villa te Oud-Turnhout

Te Huur - De Lint 1, 2360 Oud-Turnhout

Ref: 04/15502

€ 2 500

Vorige
Volgende
Volledig gerenoveerd landhuis gelegen in het mooie parkdomein 'De Lint' in Oud-Turnhout.

Volledig gerenoveerd landhuis gelegen in het mooie parkdomein 'De Lint' in Oud-Turnhout.

Van een make-over gesproken! Dit karaktervolle landhuis werd grondig aangepakt en stijlvol gerenoveerd. Gelegen in het groen en op het mooie domein De Lint kunnen we hier spreken van een pareltje!

Via de karaktervolle oprijlaan, langs het mooie groen kom je tot de villa. Je betreedt de woning via de inkomhal welke groot en statig is. Ideaal voor het plaatsen van een vleugelpiano en in de wintermaanden een sfeervolle kerstboom. Via openslaande deuren kom je tot een gigantische leefruimte met een sfeervolle open haard. Veel ramen, veel lichtinval en mooi zicht op de tuin en het groen rondom. De klassevolle keuken sluit naadloos aan. Een mooi kookeiland met ceasarstone eiland. Hier is plaats om enkele barkrukken te zetten. Verder heeft de keuken degelijke toestellen (Miele vaatwasser, grote koelkast, aparte vriezer, inductie kookplaat met geïntegreerde dampkap en 2 combi-ovens). Aansluitend is er een erg praktische voorraadberging die reeds voorzien is van schappen. De berging is bereikbaar via een verborgen deur.

De ruime masterbedroom heeft aansluitend een badkamer met een dubbele wastafel, ligbad en inloopdouche. De 2de slaapkamer is voorzien van een eigen douchekamer. De 3de (slaap)kamer kan eventueel ingericht worden als bibliotheek/kantoor/hobbykamer maar ook als wasplaats (voorzieningen zitten klaar). Alle slaapkamers hebben mooi zicht op het groen. Hier is het wakker worden in een oase van rust.

Via een draaitrap in de hal bereik je de onderliggende verdieping. Hier zijn 2 (slaap)kamers. Een toilet met toegang naar nog een douche. Een zeer ruime en praktische kamer als archief of wasplaats (aansluitingen voorzien) voor wasmachine/droogkast en waar je nog heel wat andere spullen kan opbergen. Het authentieke wijnkeldertje is behouden gebleven. Verder is er nog een gigantische garage met voldoende plaats voor 2 à 3 wagens en ook weer veel opbergruimte. Deze verdieping heeft een aparte ingang dus ideaal voor logees of om te gebruiken als kangoeroewoning.

De extra troef is hier de ligging en de fantastische tuin omgeven door bos en bomen. Een unieke locatie!

De kelderverdieping is nog onder constructie dus helaas nog geen foto's beschikbaar. Ook de tuin en terras wordt nog flink onder handen genomen.

Bijzonderheden;:
- Vloerverwarming op het gelijkvloers (behalve in de slaapkamers)
- Nieuwe verwarmingsketel
- Volledige renovatie
- Grote ruimtes
- Hoogwaardige afwerking
- Toplocatie


mijnhuurprofiel.be

Het vinden van het geschikte huurpand is vaak een proces van lange adem. Bij Hillewaere Vastgoed willen we deze zoektocht daarom zo aangenaam mogelijk maken. We werken hiervoor samen met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst.

Voordeel van een huurprofiel

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
Beschikbaar vanaf
2024-08-01
Renovatiejaar
2024
Perceelopp.
2645 m²
Bewoonbare oppervlakte
310 m²
Aantal toiletten
3
Tuin
Ja

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
3
EPC:
240
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20240705-0003304325-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

Bij Hillewaere Vastgoed willen we de zoektocht naar een geschikte woning zo aangenaam mogelijk maken en u de beste service aanbieden. We werken hiervoor met mijnhuurprofiel.be, een online tool die huurders vlot en snel helpt in het vinden van hun nieuwe droomwoonst. Via de knop "bezoek aanvragen" kan u alvast uw huurprofiel aanmaken en plannen wij uw bezoekaanvraag in.

Locatie

 

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!