Landhuis te Walsbets

Te Koop - Hannuitsesteenweg 243, 3401 Walsbets

Ref: 10/1697

€ 995 000

Vorige
Volgende
Karaktervol Landhuis van 417m2 uit de late Jaren '50 op een terrein van 14918m2 gelegen in Walsbets.

Karaktervol Landhuis van 417m2 uit de late Jaren '50 op een terrein van 14918m2 gelegen in Walsbets.

Bent u op zoek naar een woning die tijdloze charme en een robuuste bouwkwaliteit biedt? Ontdek dit prachtige landhuis uit de late jaren '50, gelegen in de pittoreske gemeente Walsbets. Dit unieke pand combineert karaktervolle architectuur met een oerdegelijke constructie, wat het tot een waardevolle vondst maakt.

Eigenschappen:

Historisch Charmant: Gebouwd in de late jaren '50, straalt dit huis authenticiteit en nostalgie uit, met behoud van zijn oorspronkelijke charme.
Ruim en Comfortabel: Met vijf royale slaapkamers biedt deze woning meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin.
Hoogwaardige Afwerking: Binnen vindt u prachtig visgraatparket en interessante afwerkingsmaterialen die een elegante uitstraling geeft aan de leefruimtes.
Karaktervolle Details: Boogramen met glas-in-lood voegen een uniek en artistiek element toe aan de woning, waardoor elke kamer een andere en bijzondere sfeer krijgt.
Uitgestrekt Terrein: Geniet van 14.918 m² aan prachtig glooiend terrein, met een kleurrijke aangelegde tuin die harmonieus overgaat in het omliggende landschap.
Dubbele Garage: Een ruime dubbele garage biedt voldoende ruimte voor uw voertuigen en extra opslagmogelijkheden.

Indeling: 
De privé oprit, afgesloten met automatische poort leidt u naar dit unieke eigendom volledig omgeven door groen. U geniet hier in alle stilte en privacy van het veranderen van de jaargetijden en met een beetje geluk ziet u dagelijks hertjes. In de volwassen tuin bevinden zich prachtige peren/pruimen/noten bomen.
Via de dubbele voordeur arriveert u in een grote inkom hal met vestiaire en gasten toilet. Daarnaast is een ruime leefruimte met aansluitend een familyroom en eetkamer. Allen zijn optimaal naar de tuin georiënteerd. De keuken heeft alle hedendaags comfort. Aanpalend bevindt zich een ruime tuinkamer met prachtig uitzicht over de velden en toegang tot een overdekt terras. In het verlengde ligt een dubbele garage met automatische poort. 
Op de eerste verdieping zijn er 5 slaapkamers, 2 badkamers, een toilet en berging aanwezig.
De villa is deels onderkelderd en voorzien van een provisie, wasplaats en verschillende berg-kelders. Hier bevindt zich ook de Viessmann verwarmingsketel.

Buitenleven: De overdekte terrassen bieden een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de weidse uitzichten en de serene omgeving.
Links aan de straatkant van het perceel is er de mogelijkheid om, mits het bekomen van een stedenbouwkundige vergunning, een 3-gevel woning of conciergerie op te richten
.
Ideale Locatie: Dit landhuis biedt niet alleen rust en ruimte, maar ook vlotte verbindingen naar belangrijke steden. Binnen korte tijd bent u in Brussel en in verschillende nabijgelegen luchthavens/stations.
Dit landhuis is een perfect voorbeeld van degelijke bouwkwaliteit en esthetische schoonheid, waarbij elk detail met zorg en aandacht is afgewerkt. De ruime kamers en hoogwaardige materialen maken het tot een comfortabel en stijlvol huis, ideaal voor gezinnen of liefhebbers van klassieke architectuur.

Laat u verleiden door de unieke charme en solide bouw van dit bijzondere landhuis. Beleef de perfecte balans tussen historische elegantie en modern wooncomfort. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de vele mogelijkheden die dit landhuis te bieden heeft.

De 3D-tour van dit pand is op aanvraag te verkrijgen via ons kantoor.

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
Bouwjaar
1960
Perceelopp.
14918 m²
Bewoonbare oppervlakte
417 m²
Aantal toiletten
2
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Agrarisch gebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Garage en parking

Aantal garages
2

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 842
D
Certificaatnummer:
20240702-0003300043-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Alexander Willems De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Alexander Willems
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)478 33 66 36
alexander.willems@hillewaere.be

Maak kennis met Alexander Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!