Vorige
Volgende
Charmante woning met ruime tuin en rustige ligging in het centrum van Mol

Charmante woning met ruime tuin en rustige ligging in het centrum van Mol

In het hartje van Mol ligt deze gezellige woning op het einde van een doodlopende straat in een mooie woonwijk met brede straten, net achter de Nete, die door het centrum van Mol stroomt. De ligging is ideaal, uitermate rustig en met een goede bereikbaarheid. De woning omvat op het gelijkvloers een ruime woonkamer, keuken, bijkeuken en bureauruimte; op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer en op de tweede verdieping 2 slaapkamers/multifunctionele kamers. Bovendien is er een inpandige garage, een losstaande garage en een aanpalende overdekte berging in de tuin.

Indeling
Gelijkvloers:
Bij binnenkomst worden we verwelkomd door een ruime hal met apart gastentoilet, gevolgd door een open leefruimte met zicht op het terras en de tuin. De keuken grenst aan de woonkamer en is steeds goed onderhouden. Vanuit de keuken en woonkamer is het mogelijk om via de grote raampartijen naar buiten te gaan. De berging achter de keuken, geeft ook toegang tot de tuin via de achterdeur. Vanuit de inkomhal begeven we ons ook naar de bureauruimte. Deze zou ook kunnen gebruikt worden als gelijkvloerse slaapkamer. De naastliggende inpandige garage heeft voldoende ruimte om een wagen te parkeren. In de hoek van de garage tegen de bureauruimte zijn voorzieningen voor douche en uitgietbak. De leefruimtes op de benedenverdieping hebben vloeren van blauwe steen. Wat deze woning extra charmant maakt zijn de gerestaureerde kloosterdeuren (1890); de stijl van deze deuren is overal in de woning terug te vinden.

Verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waaronder 1 kamer met dressing. De andere 2 slaapkamers zijn voorzien van een wastafel. Alle kamers zijn erg ruim en met vloeren van parket. Tevens heeft deze verdieping een apart toilet. De badkamer omvat een bad, douche en dubbele wastafel.

Zolderruimte:
De zolder is bereikbaar met een vaste trap. Op deze verdieping zijn er tevens ook 2 kamers. Deze kunnen dienen als slaapkamers (bevatten allebei een raam voor daglicht) of als multifunctionele ruimte voor hobby of werk.

Tuin:
De achtertuin is volwaardig en uniform aangelegd met rododendrons, hortensia’s, beukenhagen, blauwe regen en varens. De tweede ruime garage ligt linksachter op het perceel en bevat aanpalend een ruime overdekte extra bergplaats. Aan het zonneterras, grenzend aan de mooiste leefruimtes van de woning, is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een zwembad. Het terras is georiënteerd op het zuiden, wat betekent dat je hier de hele dag kunt genieten van de zon. Het is de perfecte plek om te ontspannen of om gezellig buiten te eten met familie en vrienden. De bestrating van oprit, paadjes en terras is gemaakt uit kwaliteitsvol materiaal zoals kasseien en Hollandse kleiklinkers.
Kortom een pareltje om te wonen in het centrum van Mol!

Bijzonderheden:
- Prachtige centrumligging in doodlopende straat
- Perceel met 30m straatkant
- 2 grote garages
- Hoge plafonds in de woning
- Mogelijkheid tot gelijkvloerse slaapkamer + badkamer

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
1993
Perceelopp.
931 m²
Bewoonbare oppervlakte
302 m²
Perceelbreedte
30 m
Aantal toiletten
2
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Buitenzonnewering
Ja

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 655
EPC:
215
kWh/m²
C
Certificaatnummer:
20240716-0003315846-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Kathleen Buedts De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Mol
Kathleen Buedts
Tel: +32 (0)14 49 05 02
GSM: +32 (0)499 18 19 32
kathleen.buedts@hillewaere.be

Maak kennis met Kathleen Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!