Exclusieve Villa te Riemst

Te Koop - Waterstraat 43, 3770 Riemst

Ref: 10/1698

Prijs op aanvraag

Vorige
Volgende
Ruime villa met 5 slaapkamers op 24 are gelegen

Ruime villa met 5 slaapkamers op 24 are gelegen

Deze recente villa ligt op een ruim perceel van 2487m2 en beschikt over liefst 5 slaapkamers, 3 badkamers en een ingerichte zolderverdieping. Aan de voorzijde van de woning is er een tweede leefruimte met keuken en badkamer aanwezig. Ideaal voor inwonende familie, als praktijk, kantoor- of hobbyruimte.
De kelder van 180m2 is bereikbaar vanuit de woning én langs buiten , met zijn 2,85m hoge plafonds bovendien voor talloze doeleinden geschikt.
De woning wordt verwarmd is voorzien van vloerverwarming, aangedreven via een geothermische warmtepomp. Er zijn bovendien zonnepanelen met een capaciteit van 11.000 Wp aanwezig. Bijzonder is dat de naastliggende loods, +- 200m2 groot, kan mee aangekocht worden. Deze loods werd gebouwd in 2012 en beschikt over een apart huisnummer en is gelegen op +- 15 are.

Indeling:
We treden binnen via de ruime inkomhal met mooie natuurstenen trap. Een gastentoilet bevindt zich aan de rechterzijde.
Aan de linkerzijde is via de dubbele deuren de bureauruimte toegankelijk. Deze ruimte is af te sluiten of te connecteren met de woonkamer.
De leefruimte is voorzien van een mooie erker in glas, kwalitatieve parketvloer en houthaard. De eetkamer biedt plaats aan een grote eettafel.
De goed uitgeruste keuken is voorzien van Miele inbouwtoestellen. Vanuit de keuken kan je zo op het overdekte terras, voorzien van barbecue hoek, stappen.
Aanpalend aan de keuken bevindt zich een grote wasplaats met buitendeur. Een tweede leefruimte voorzien van keuken, eethoek, zitruimte en badkamer vervolledigt het gelijkvloers.

De eerste verdieping geeft plaats aan een hoofdslaapkamer (26m2) met dressing en en-suite badkamer. Deze badkamer is uitgerust met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Verder beschikt deze verdieping over nog 3 ruime slaapkamers en een derde, nog af te werken, badkamer. Hier zijn reeds alle leidingen aanwezig en werd het toilet reeds geplaatst. Drie slaapkamers zijn tevens voorzien van airco.

Via een vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. Deze afgewerkte ruimte beschikt over een slaapkamer, sanitaire voorzieningen en een multifunctionele ruimte van 80m2.

De tuin is zeer rustig en grenst aan de parktuin van het achterliggende perceel. Het kwalitatieve inox zwembad is verwarmd via warmtepomp en voorzien van thermisch rolluik. De ruime inrit is geschikt voor zwaar verkeer.

EPC: 69kWh/m2j

Buitengewone kenmerken:
- Kwalitatieve vila
- 5+ slaapkamers
- 3 badkamers
- Airco
- Alarm
- Ruime kelder
- Kangeroewonen
- Optionele loods
- Inox zwembad
- Zonnepanelen
- Warmtepomp

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
2011
Perceelopp.
2487 m²
Bewoonbare oppervlakte
510 m²
Aantal toiletten
5
Kelder
180 m²
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Airco
Ja
Zwembad
Ja

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 1 883
EPC:
69
kWh/m²
A
Certificaatnummer:
20240717-0003316808-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Michel Becx De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hasselt
Michel Becx
Tel: +32 (0)11 36 86 86
GSM: +32 (0)474 13 37 12
Michel.becx@hillewaere.be

Maak kennis met Michel Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!