Exclusieve Villa te Schoten

Te Koop - Kleine Heyde 6, 2900 Schoten

Ref: 06/10653

€ 2 150 000

Vorige
Volgende
Exclusieve villa te Schoten op een perceel van ca. 2.034 m²

Exclusieve villa te Schoten op een perceel van ca. 2.034 m²

Deze exclusieve villa is gelegen op een perceel van ca. 2.034 m², in een doodlopende straat te 'Koningshof' in Schoten. De woning omvat onder meer een luxueuze leefkeuken, een lift, een buitenzwembad met poolhouse en 2 inpandige garages.

Indeling:
Gelijkvloers:
De centrale inkomhal met vestiairekasten en gastentoilet verleent u toegang tot de woonkamer via een glazen schuifdeur. De ruime woonkamer met gashaard staat in directe verbinding met de open keuken. Deze is volledig en hyper-geïnstalleerd en afgewerkt in 'dekton'. De volgende toestellen, van het merk 'Siemens' en 'Miele', zijn er terug te vinden: heteluchtoven, combi-stoomoven, combi-microgolfoven, warmhoud-lade, wijnkoeler, quooker, combinatie van gas- en inductievuur, vaatwasser, koffiemachine en 2 koelkasten. Zowel de woonkamer als keuken geven u een uitgestrekt uitzicht op de tuin, dankzij grote glaspartijen, die volledig geopend kunnen worden aan de achtergevel. Daarnaast is er op het gelijkvloers nog een afgescheiden bureauruimte voorzien met ingemaakte kasten.
De volledige benedenverdieping is afgewerkt op keramische tegel en er is vloerverwarming aanwezig.
Verder zijn er nog 2 inpandige garages met elektrische poorten, op gietvloer en afgewerkt met inbouwkasten aanwezig. Eén van beide garages is voorzien van een wastafel, wasplaats, een diepvriezer met ijsmachine en een buitendeur die toegang verleent tot de tuin.

Eerste verdieping:
U kan de eerste verdieping bereiken via de lift of via de zwevende trap met ingewerkte LED-verlichting. De 2 slaapkamers zijn beiden uitgerust met een verlichte inloopdressing en verlenen via een glazen schuifdeur toegang tot het terras van ca. 100 m² dat uitzicht verleent op de tuin. De badkamer is centraal gelegen en afgewerkt in 'dekton'. Deze bevat een dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad met TV en toilet. De gehele eerste verdieping is afgewerkt op parketvloer.

Kelder:
De kelder is opgedeeld in 2 delen. In het eerste deel is er een slaapkamer gesitueerd en het andere deel doet dienst als opslagruimte/technische ruimte.

Poolhouse:
Het poolhouse bevat een elektronisch gestuurde sauna met sterrenhemel, inloopdouche met tropical rain-functie die zorgt voor een ontspannende ervaring, apart toilet, wastafel met quooker, ijsmachine, ijskast en een uitklapbaar logeerbed voor 2 personen. Het poolhouse is bovendien voorzien van vloerverwarming. Dankzij een glaswand geeft het poolhouse een prachtig uitzicht over de tuin en de villa.

Tuin:
De tuin is volledig afgewerkt en omheind en bestaat deels uit kunstgras. Het overloopzwembad in roestvrij staal is uitgerust met massagejets, een UV-sterilisatiesysteem en geothermische warmtepomp. Verder is er in de tuin nog een buitendouche met LED-verlichting, buitenkeuken met pizzaoven die afgewerkt is in 'dekton' en een petanquebaan terug te vinden.

Buitengewone kenmerken:
- Alarmsysteem met lasers, 12 beveiligingscamera's en verbinding met meldkamer
- Vingerscanner
- Mogelijkheid tot het creëren van extra slaapkamers
- Lift Deluxe met nooddaalsysteem
- Vloerverwarming + koeling
- Bose luidsprekers
- 'Smoked glass' in inkomhal + balustrade terras eerste verdieping
- Ventilatiesysteem type D
- Domoticasysteem
- Automatisch beregening tuin
- Regenwaterput 7500 L
- 44 zonnepanelen 14740 Wp
- Verwarming met warmtepomp
- Wordt verkocht onder registratierechten

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
2018
Perceelopp.
2034 m²
Bewoonbare oppervlakte
450 m²
Perceelbreedte
39.70 m
Perceeldiepte
47.50 m
Gevelbreedte
17 m
Aantal verdiepingen
3
Woonkamer
50.97 m²
Keuken
23.66 m²
Aantal toiletten
2
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
-
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
B
G-Score
B

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
1
Aantal parkeerplaatsen
5

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 5 485

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Eline Buyse De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Hoogstraten
Eline Buyse
Tel: +32 (0)3 369 13 05
GSM: +32 (0)493 02 92 31
eline.buyse@hillewaere.be

Maak kennis met Eline Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!