Vorige
Volgende
Luxueuze villa op uniek en privaat Zuidperceel!

Luxueuze villa op uniek en privaat Zuidperceel!

Deze ruime villa, met uniek en perfect gelegen Zuid perceel van 58a48ca, vinden we in een residentiële woonwijk aan de rand van Vriesdonk. Het eigendom staat centraal ingeplant op de grond, die volledig omringd is door statige bomen en verschillende aanplantingen. Privacy in een groene omgeving met de luxe van alle voorzieningen (winkels, ziekenhuis, parken, hoog aangeschreven scholen, …) binnen handbereik. De villa beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 640m² met o.a. 6 slaapkamers en 3 badkamers, een compleet uitgeruste keuken, een home office en een ruime garage met oprit. De unieke ligging en het ruime perceel bieden de mogelijkheid tot renoveren/uitbreiden van de huidige villa. Huidig geldende voorschriften geven mogelijkheden tot vergroten. Formele gemeentelijke toestemming blijft uiteraard altijd een voorbehoud. Plan uw afspraak in en kom deze unieke parel ontdekken.
Indeling:
Gelijkvloers:
Een lange gebogen private oprit brengt ons tot bij de villa. Via het wandelpad komen we tot bij de entree en betreden we de villa via een ruime inkomhal, met vestiaire en gastentoilet. Deze hal geeft uit op de verschillende vleugels van de villa. Via glazen deuren wordt je uitgenodigd naar de achtertuin. We gaan rechtdoor door een tussenhal en bereiken zo de leefruimte. Deze ruimte is opgedeeld in een eetkamer en een salon met open haard. Dankzij de grote raampartijen kan u hier genieten van de lichtinval en het panoramisch zicht op de tuin en terrassen op blauwe steen en met elektrische zonneschermen. Via de eetkamer komen we naar de riante leefkeuken. Ze is zeer compleet uitgerust met een kookeiland en zeer veel kastruimte. Aansluitend is er toegang tot de ruime garage. Een handige bijkeuken vormt de doorgang naar de entree.
Verdieping:
Via de trap bereiken we de eerste verdieping en de overloop. In totaal zijn er zes kamers. De mastersuite (35m²) heeft een dressing, balkon en ensuite badkamer. Twee slaapkamers delen een badkamer en twee andere slaapkamers hebben een tussen liggende douchekamer met toilet. Ten slotte is er nog een ruime polyvalente kamer, momenteel ingericht als fitness, maar die eveneens een functie van kantoor kan hebben.
Kelder:
De villa is onderkelderd met een 3-tal kelders waaronder een wijn- en bergkelder en een technische ruimte met de CV installatie (stookolie) met een elektrische warmtewisselaar/boiler. Tenslotte is er nog een aparte ruimte met de omvormer van de PV-installatie (12 zonnepanelen) alsook dubbele thuisbatterij. Verder is er nog een handige kruipruimte.
Buiten:
Op het perceel van ruim 58a48ca kan u genieten van de zon op de verschillende terrassen. Ondanks het een open perceel is, is het omringd door statige oude bomen en aanplantingen waardoor u in alle privacy in de tuin kan vertoeven of kan relaxen in de sauna blokhut.
Garage en parking:
Via een lange private oprit rijden we naar de ruime aangelegde binnenkoer, die ruimte biedt voor 4 à 5 wagens. U kan er ook voor kiezen om de wagen binnen te parkeren in de dubbele inpandige garage, voorzien van sectionaal poorten, met achterliggende werkplaats met personeelsingang.

Bijzonderheden:
- Unieke villa centraal gelegen op een ruim perceel in een gegeerde residentiële woonwijk
- Privacy met de nodige veiligheid
- Energiezuinige villa
- Zonnepanelen met dubbele batterij
- Renovatie- en uitbreidingsmogelijkheden tot ca. 1200m² onder voorbehoud bekomen formele gemeentelijke toestemming
- Voorzieningen in directe nabijheid met kwalitatief onderwijs en een zeer goede mobiliteit

Vg - Wp - Gmo - Gvkr - Gvv
EPC B-label (177 kWh/m²)

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
Bouwjaar
1967
Renovatiejaar
2005
Perceelopp.
5848 m²
Bewoonbare oppervlakte
640 m²
Perceelbreedte
30 m
Gevelbreedte
28 m
Aantal verdiepingen
3
Aantal toiletten
4
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woonpark
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Alarm
Ja
Buitenzonnewering
Ja

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
2
Aantal parkeerplaatsen
5

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 6 531
Geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 13 660
EPC:
177
kWh/m²
B
Certificaatnummer:
20230504-0002883016-RES-1

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Yves Deckers De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brasschaat
Yves Deckers
Tel: +32 (0)3 653 31 92
GSM: +32 (0)493 48 14 36
yves.deckers@hillewaere.be

Maak kennis met Yves Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!