Exclusieve Villa te Heist-op-den-Berg

Te Koop - Parklaan 21, 2220 Heist-op-den-Berg

Ref: 09/2698

Prijs op aanvraag

Vorige
Volgende
Exclusieve villa op perceel van 2400 m² te Itegem

Exclusieve villa op perceel van 2400 m² te Itegem

Deze uitzonderlijk hoogwaardig afgewerkte villa werd in 2018 gebouwd in een rustige straat in Itegem (Heist-op-den-Berg) op een perceel van 2400 m². De woning is ontworpen door architecte Mieke Van Herck. De woning omvat o.a. woonkamer, keuken, 7 slaapkamers, 4 badkamers, inpandige garage, bar, wijnkelder en tuin met poolhouse en wellness.

Gelijkvloers
Vanuit de prachtige inkomhal met gastentoilet, ingemaakte kasten en lift betreedt u deze prachtige gezinswoning. Van hieruit heeft u toegang tot het ruime en lichtrijke woongedeelte dat enerzijds bestaat uit een luxueuze keuken die geplaatst met kookeiland, inductievuur, koffiemachine, combi-oven, hoge druk stoomoven, oven en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de wasplaats/berging met ingemaakte kasten waar u toegang tot heeft via een eiken deur die is ingewerkt in de kastenwand van de keuken. Anderzijds betreden we rechts de leefruimtes. De leefruimte is verdeelt in tv-hoek met gashaard, formele eetplaats en zithoek met bar. Aansluitend aan de zithoek is een bureauruimte terug te vinden. Langs de bureauruimte is er toegang tot de prachtige wijnkelder. De achtergevel is voorzien van grote ramen waardoor u overal veel lichtinval heeft en een mooi zicht op de fraai aangelegde tuin. Vooraan de woning is er nog een dubbele inpandige garage met autolift. De woning is volledig onderkelderd en biedt te mogelijk tot het parkeren van enkele wagens.

Eerste verdieping
Op de verdieping vindt u 4 volwaardige slaapkamers en een ruime master vleugel. De master vleugel is prachtig afgewerkt een voorzien van een slaapkamer, dressing en badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, bad en dubbele lavabo. De 4 slaapkamers zijn allen voorzien van inbouwkasten en bureau. Op dit verdiep zijn er tevens nog 2 extra douchekamers aanwezig.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is met vaste trap te bereiken en geeft toegang tot 2 volwaardige slaapkamers en een douchekamer. Verder is hier ook een praktische zolderkamer aanwezig.

Tuin
Buiten vindt u een fraai aangelegde tuin terug. Achter de woning is een terras aangelegd en biedt voldoende ruimte voor een grote tafel, lounge set,... Bovendien bevindt er zich achteraan op het perceel een prachtig poolhouse met terras en jacuzzi. Het poolhouse is uitzonderlijk afgewerkt met kitchennete, zithoek met gashaard, binnenzwembad (verwarmd) en wellness met sauna, douche en toilet.

Bijzonderheden:
- uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad & trendy materiaalgebruik
- alarm met camera’s
- volledige kelder met autolift
- personenlift van kelder tot 2de verdiep
- airco
- poolhouse met wellness en binnenzwembad
- bar en wijnkelder
- domotica

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 09/2698.

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 7 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
2018
Perceelopp.
2400 m²
Bewoonbare oppervlakte
800 m²
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Neen
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Voorzieningen

Lift
Ja
Alarm
Ja
Airco
Ja
Jacuzzi
Ja
Zwembad
Ja

Garage en parking

Aantal garages
1
Aantal plaatsen in garage
2

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 4 629
EPC:
56
kWh/m²

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Tom Claes De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Heist-op-den-Berg
Tom Claes
Tel: +32 (0)15 69 59 59
GSM: +32 (0)494 84 47 64
tom.claes@hillewaere.be

Maak kennis met Tom Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Locatie

 

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!