Villa te Rhode-Saint-Genese

Te Koop - 1640 Rhode-Saint-Genese, adres op aanvraag

Ref: 12/0045

€ 7 500 000

Vorige
Volgende
Kleine Hut - Charmante villa met landschapstuin

Kleine Hut - Charmante villa met landschapstuin

In de meest gewilde wijk van Sint-Genesius-Rode, op de grens met Ukkel, staat een charmante villa met een bruto oppervlakte van ± 630 m² (volgens EPB). Gebouwd in 1907 en volledig gerenoveerd door Esther Gutmer (3de bureau), ademt de woning een hedendaagse sfeer uit met behoud van haar originele karakter.
Het pand strekt zich uit over een prachtig terrein van 68 are, ontworpen door landschapsarchitect Wirtz. Deze idyllische setting wordt verrijkt door opmerkelijke bomen, een mozaïek infinity pool met zonnepaneel en een tennisbaan.
De hoofdvilla omvat een inkomhal die leidt naar de ontvangstruimtes: een salon met open haard, eetkamer en volledig uitgeruste keuken in geborsteld aluminium met eethoek. Een kantoorruimte met salon vervolledigt dit niveau. Op de eerste verdieping bevindt zich de ouderlijke suite (ontworpen door Andrée Putman) met slaapkamer, salon, dressing en badkamer, evenals een tweede slaapkamer met eigen badkamer en terras. De tweede verdieping herbergt twee slaapkamers die een badkamer delen. De kelder beschikt over een wijnkelder, een opslagruimte en een technische ruimte.
De bijgebouwen omvatten een dienststudio met onafhankelijke wasruimte, een fitnessruimte, een wellnessruimte, een kantoor en een onafhankelijk conciërgehuis met woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Het pand beschikt ook over een verwarmde garage voor zeven auto's en een alarmsysteem.

Documenten

Momenteel zijn er geen documenten beschikbaar van dit pand op de website, u kan deze opvragen op ons kantoor. Onze referentie voor dit pand is 12/0045.

Christie's International Real Estate

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 7 slaapkamers
  • 4 badkamers
Bouwjaar
1907
Renovatiejaar
2024
Perceelopp.
6900 m²
Bewoonbare oppervlakte
630 m²
Perceelbreedte
75 m
Perceeldiepte
100 m
Gevelbreedte
20 m
Aantal verdiepingen
2
Tuin
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
EPC:
479
kWh/m²
E
Certificaatnummer:
20190315-0002000520-RES-2

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Sylvie Koch De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Brussel
Sylvie Koch
Tel: +32 (0)2 808 03 64
GSM: +32 (0)472 86 96 68
sk@christiesrealestatebelgium.be

Maak kennis met Sylvie Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!