Vorige
Volgende
Charmant Vakantiehuis

Charmant Vakantiehuis

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie aan de Belgische kust? Dit gezellige huisje ligt in het geliefde Domein Duinengolf, omgeven door rust en natuur. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor ontspanning: van lange wandelingen door de duinen tot zonnige dagen op het nabijgelegen strand van Oostduinkerke, op slechts 2 kilometer afstand. Binnen enkele minuten bereikt u gezellige restaurants en lokale supermarkten voor al uw dagelijkse boodschappen, terwijl de E40-autosnelweg snel en eenvoudig toegang biedt tot andere kustplaatsen en het binnenland.

Het vakantiehuis zelf biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. De ruime en lichte woonkamer vormt het hart van het huis, waar u kunt genieten van gezellige avonden met familie en vrienden. Aansluitend vindt u de volledig uitgeruste keuken, perfect voor gezamenlijk koken en ontspannen. Er zijn drie comfortabele slaapkamers, waarvan twee op de begane grond en een sfeervolle derde slaapkamer in een charmante mansarde onder het dak, ideaal voor kinderen of gasten.

De badkamer is uitgerust met een douche en er is een apart toilet. Buiten nodigt de zonnige tuin uit tot ontspanning en het genieten van de frisse lucht en rustige omgeving.

Bij de verkoop van deze woning is tevens een eigen parkeerplaats inbegrepen, wat zorgt voor extra comfort en gemak. Hierdoor heb je altijd een veilige en vaste plek voor je voertuig, direct bij de woning.

Dit vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis om volop te genieten van alles wat de Belgische kust te bieden heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een bezichtiging – dit zou wel eens uw droomplek kunnen zijn!

Technische details

Hoofdkenmerken

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
Bouwjaar
2014
Perceelopp.
214 m²
Bewoonbare oppervlakte
85 m²
Perceelbreedte
12 m
Aantal toiletten
1
Tuin
Ja
Riolering
Ja
Stedenbouwkundige vergunning
Ja
Stedenbouwkundige bestemming
Gebied voor verblijfrecreatie
Dagvaarding uitgebracht?
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Ja
Overstromingsgevoeligheid
Geen
P-Score
A
G-Score
A

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
1

Kadaster & belastingen

Niet geïndexeerd Kadastraal inkomen
€ 643
Certificaatnummer:
38014-G-2010_474/EP14854/A045/D01/SD001

Plan een bezoek of vraag meer informatie over dit eigendom

  • Ik wens

Nikolaas Maene De expert
met buitengewoon veel kennis over uw buurt

Kantoor te Gent
Nikolaas Maene
Tel: +32 (0)9 395 16 16
GSM: +32 (0)477 36 87 74
nikolaas.maene@hillewaere.be

Maak kennis met Nikolaas Meer eigendommen in de buurt Vraag uw verkoopanalyse aan

Configureer deze woning op maat van uw leven...

Om u een beter zicht te geven op uw toekomstige woning voorzien wij enkele tools die u in staat stellen dit eigendom te simuleren op maat van uw leven.

Mogelijks ook interessant voor u...

Uw eigendom hier?

Vraag hier uw gepersonaliseerd brandpolisvoorstel aan

Als één van de grootste onafhankelijke verzekeringskantoren is Hillewaere Verzekeringen uw ideale partner om uw eigendommen te beschermen. Een combinatie van gespecialiseerde maatschappijen, degelijke kennis en uitgebreide service garandeert een correcte financiële compensatie in geval van schade, verlies of diefstal van uw bezittingen.

Vraag uw offerte

Sluit eenvoudig een digitale hypotheek af!

Hillewaere Hypotheken wil als onafhankelijke kredietmakelaar een antwoord bieden het vaak ondoorzichtige doolhof van hypothecaire leningen.

Wij stellen uw persoonlijke situatie voorop en zoeken naar die formule(s) die het beste bij uw leven aansluit(en). Dankzij onze objectieve hypotheekhulp op maat weet u dus exact waarvoor u kiest en waarom.

Simuleer uw hypotheek-aanvraag Plan uw afspraak

Bereken gemakkelijk jouw renovatiekosten!

Eindeloos wachten op aannemers en dan verschillende offertes vergelijken voor de renovatiewerken? Dat is verleden tijd met Setle!

In deze handige tool krijg je meteen marktconforme tarieven voor alle verbouwingswerken die van toepassing zijn en kan je gemakkelijk de renovatiekosten berekenen voor het pand dat jouw hart sneller laat slaan. Zo heb je ook ineens een goede leidraad om de aangepaste tarieven van je aannemer aan af te toetsen.

Bereken de renovatiekost op dit pand

Bereken uw energiekost voor deze woning.

Dankzij de digitale technologie van June Energy maakt u een persoonlijke simulatie van de energiekost voor deze woning op maat van uw leven en woonsituatie.

- +

Geschat verbruik elektriciteit

kWH/jaar

Geschat verbruik gas

kWH/jaar

Geschatte energiekost

= € /jaar

Berekenen van uw energiekost

Bereken snel en eenvoudig uw investeringsrendement

Bekijk via onze online simulator wat deze eigendom zou opbrengen als investering!